Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A következő lánynál el fog múlni ez az érzés?
Van egy lány aki nagyon tetszik/tetszett nekem. Még együtt voltunk a barátnőmmel amikor feltűnt a színen, már akkor is megjegyeztem, hogy mennyire gyönyörű. Aztán telt-múlt az idő, mi ettől függetlenül szakítottunk és hát miért ne alapon bepróbálkoztam. Hát, nem jött össze a dolog. Azóta viszont (hónapok teltek el) nem tudom őt kiverni a fejemből. Senki nem tetszett meg azóta sem, senkivel nem tudnám elképzelni, hogy egy párt alkossak.
Ti jártatok már ebben a cipőben? Mi lett a vége?
Azzal próbálom magam biztatni, hogy jön majd olyan nő, aki feledteti és nem véletlenül nem ő lett az enyém.
Nem tudok rajta túllépni, mert nem igazán van min. Mint írtam, már próbáltam lerázni a gondolatokat azzal, hogy hiába rágódok rajta, ha egyszer neki nem én kellek. Ami igaz is és rendjén van, nekem sem tetszik mindenki.
Az életem máskülönben rendben van, mondhatni. Lefoglalom magam munkával, olyankor eszembe sem jut, vagy a hobbijaimmal. De esténként, üres délutánonként eszembe jut gyakran. Úgy érzem ezen csak akkor tudnék átlépni, ha megismernék egy olyan lányt aki szintén megtetszik és vele alakulna valami.
Ezt hívják rögeszmének.
Sokunkkal előfordul, tapasutalatom szerint csak úgy tudod megszüntetni, ha full minden kapcsolatot megszüntetsz vele...
Törlöd facebookról, instagrammról mindenhonnan, nem foglalkozol vele,nem nézegeted, nem gondolkodsz rajta...
Volt olyan lány, akiért 7éven át epekedtem így szüntelenül...
Nem szabad ezt csinálni. Csak magaddal szúrsz ki.
Te tényleg ennyire buta vagy, vagy játszod az eszed? Nem lehet valakit elfelejteni mással! Mit nem lehet ezen felfogni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!