Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A következő lánynál el fog múlni ez az érzés?
Van egy lány aki nagyon tetszik/tetszett nekem. Még együtt voltunk a barátnőmmel amikor feltűnt a színen, már akkor is megjegyeztem, hogy mennyire gyönyörű. Aztán telt-múlt az idő, mi ettől függetlenül szakítottunk és hát miért ne alapon bepróbálkoztam. Hát, nem jött össze a dolog. Azóta viszont (hónapok teltek el) nem tudom őt kiverni a fejemből. Senki nem tetszett meg azóta sem, senkivel nem tudnám elképzelni, hogy egy párt alkossak.
Ti jártatok már ebben a cipőben? Mi lett a vége?
Azzal próbálom magam biztatni, hogy jön majd olyan nő, aki feledteti és nem véletlenül nem ő lett az enyém.
Ő már túl van rajtam, van új barátja. Ha ő nem szomorkodott utánam, akkor én sem fogok. Nem volt szép a kapcsolatunk vége, úgyhogy ha nem működött akkor jobb így.
Szeretnék erre a gondolatra jutni a szóban forgó lánnyal is most már.
Csak azt nem tudom, hogy mindenki megtalálja azt, akiért 100%-ig odavan és imádja csak én vagyok ilyen peches a szerelem terén közel 27 évesen?
Persze lehet, hogy a személyisége elriasztana ha jobban megismertem volna, vagy csalódás lett volna valamilyen okból kifolyólag, de ha mégsem, akkor úgy érzem ennyi alapján, hogy ő lett volna az igazi.
A felesége/férje mindenkinek az a személy akiért az első perctől odavan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!