Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A következő lánynál el fog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A következő lánynál el fog múlni ez az érzés?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki nagyon tetszik/tetszett nekem. Még együtt voltunk a barátnőmmel amikor feltűnt a színen, már akkor is megjegyeztem, hogy mennyire gyönyörű. Aztán telt-múlt az idő, mi ettől függetlenül szakítottunk és hát miért ne alapon bepróbálkoztam. Hát, nem jött össze a dolog. Azóta viszont (hónapok teltek el) nem tudom őt kiverni a fejemből. Senki nem tetszett meg azóta sem, senkivel nem tudnám elképzelni, hogy egy párt alkossak.

Ti jártatok már ebben a cipőben? Mi lett a vége?

Azzal próbálom magam biztatni, hogy jön majd olyan nő, aki feledteti és nem véletlenül nem ő lett az enyém.

aug. 10. 15:22
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Ő már túl van rajtam, van új barátja. Ha ő nem szomorkodott utánam, akkor én sem fogok. Nem volt szép a kapcsolatunk vége, úgyhogy ha nem működött akkor jobb így.

Szeretnék erre a gondolatra jutni a szóban forgó lánnyal is most már.

aug. 10. 16:17
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha az a következő olyan lesz, akkor persze. Szerintem inkább az a kérdés, hogy olyan lesz-e... Ha csak valami felejthető, hozzá képest "gyenge", rád úgy vagy annyira erősen hatni nem tudó kategória lesz, azzal nem leszel előrébb sajnos. És ez óriási lutri, amire semmi ráhatásod nincs, hogy milyen jön. 😕
aug. 10. 16:28
 13/13 A kérdező kommentje:

Csak azt nem tudom, hogy mindenki megtalálja azt, akiért 100%-ig odavan és imádja csak én vagyok ilyen peches a szerelem terén közel 27 évesen?

Persze lehet, hogy a személyisége elriasztana ha jobban megismertem volna, vagy csalódás lett volna valamilyen okból kifolyólag, de ha mégsem, akkor úgy érzem ennyi alapján, hogy ő lett volna az igazi.

A felesége/férje mindenkinek az a személy akiért az első perctől odavan?

aug. 10. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!