Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebb nők, akik sosem mentek férjhez vagy elváltak, milyen érzés?

Figyelt kérdés
Félek, hogy én is egyedül fogok maradni, mert körülöttem lassan mindenki megtalalja a párját csak én nem.

tegnapelőtt 23:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Én 37 vagyok. Voltam férjnél 12 évig, 3 éve váltam el és jelenleg fél éve vagyok egyedülálló.

Attól nem félek, hogy egyedül maradok. De attól tartok kicsit, hogy nem fogom megtalálni azt, akivel igazán boldog lehetek.

tegnapelőtt 23:59
 2/14 anonim ***** válasza:
95%
Sose mentem férjhez és nem is tervezem. Kapcsolatom is ritkán van. Pár hónapja viszont megszültem a tökéletes férfit. A legjobb érzés a világon 😁
tegnap 00:03
 3/14 anonim ***** válasza:
12%

Kérdezd meg a sok aszott nyomi 40 éves pincsi kutyát sétáltató nőt, akiktől nem lehet lépni az utcán esténként.

Ahogy elnézem, elég szar lehet az életük. Mint egy csövesnek kb.

tegnap 01:25
 4/14 anonim ***** válasza:
97%
3: Mesélj, milyen érzés nyomorultnak lenni?
tegnap 01:52
 5/14 anonim ***** válasza:
19%

Pedig a 4-esnek igaza van :)

Olyan nő rengeteg van, aki a kutyának így szól : " gyere anyához, megyünk.."

Stb.

Mikor a párommal sétáltattuk a kutyánkat,akkor ezek a nők úgy néztek ránk,mint egy gyilkosra. Miért ? Mert ketten voltunk,nevetgéltünk és ezt a sok besavanyodott, irigy nő képtelen elviselni.Nehogy már másnak jó legyen, ha az ő életük ilyen üres, semmirevaló és kilátástalan.

tegnap 05:56
 6/14 anonim ***** válasza:
91%
Vegyes. Egyrészt tud nagyon sz_r lenni, szerintem nem kell fejtegetni, hogy miért. Másrészt viszont: senki miatt nem kell folyton kotyvasztanom (magamnak megoldom máshogy), egészen minimumra vehetem a takarítást-rendrakást, nincs állandó kritizálás, elégedetlenség, "soha semmi nem jó"-nyűglődés, lelki-szóbeli bántalmazás, mellettem más nőkre nyálcsorgatás, félrelépés, barátok, családtagok, ismerősök, kollégák, rokonok, bárkije a férfinak, akik előtt nekem "vizsgáznom" kell, jó benyomást kelteni és fenn is tartani stb-stb. = rengeteg szívástól megmenekülök így.
tegnap 07:50
 7/14 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem nagy különbség, hogy sosem ment férjhez, vagy elvált.

Én elváltam. Okkal. Most pedig élvezem, hogy szabad vagyok. De nem vagyok magányos, van családom. Ott vannak a gyerekeim, a legnagyobb fiam már felnőtt, kirepült, a legkisebb is kiskamasz, nekem már nem a pelenkázás a napi program. Tudunk jókat beszélgetni, programokat csinálni. Mehetek a kollégákkal csapatépítőre, vagy a barátnőmmel színházba, nem kell bébiszitter.

De nem kell alkalmazkodni egy férfihoz, akinek az elnyomás a léte, nincs veszekedés, féltékenykedés, nem szórja a pénzt.

Válás után kivirultam, látszik is, és lenne kivel ismerkedni. Tehát nem azért maradtam egyedül, mert muszáj. Viszont nem hiszem, hogy találnék olyan férfit, akiért érdemes felkavarni a nyugodt életem. Őszintén szólva a szex már nem érdekel, megoldom azt is magamnak. ;)

Pincsikutya nincs, panelba nem való kutya. Macska van, és igenis baba, bébi, muci, én meg a mamija. Őt nem zavarja. :)

tegnap 07:58
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Te csak egy lusta gci vagy! Igénytelen! Aki csak akkor takarít ha vendéget vár. És főzni se akar.
tegnap 09:01
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
6 osnak írtam
tegnap 09:02
 10/14 anonim ***** válasza:
83%
Én meg attól rettegnék ha kötelező lenne és együtt Kellene élnem egy férfivel és elviselni Minden undorító dolgát, a horkolását és azt várni hogy mikor kattan be és ver agyon mondjuk hajnali kettőkor. Arról nem is beszélve hogy ő is megfog öregedni és nem tudok elképzelni annál undorítóbbat mint hogy együtt kell élnem valami 50 és 60 + os szottyos vénemberrel
tegnap 09:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!