Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb nők, akik sosem mentek férjhez vagy elváltak, milyen érzés?
Figyelt kérdés
Félek, hogy én is egyedül fogok maradni, mert körülöttem lassan mindenki megtalalja a párját csak én nem.jan. 3. 23:32
11/14 anonim válasza:
Amikor váltam kva szar volt.amint helyrejöttem 8 évet pazaroltam el, hogy megtaláljam a megfelelőt.Nem jött össze.Most 50 évesen nyugalomban élek a lányommal és a macskáimmal.Sajnálom, hogy nem jöttem előbb rá, hogy ez mennyivel jobb.
12/14 anonim válasza:
Tök igaza van a 10-esnek. A férfiak undorítóak, szottyosak. Ennél már csak azoknak a magányos öregasszonyoknak a hordái gusztusosabbak,akik pisaszagúan, hörögve, mindenkit legázolva és morogva,követelőzve vonszolják magukat mindenhol 70, 80, 90 évesen és közutálatnak örvendenek...
13/14 anonim válasza:
Engem csak az zavar, hogy lassan 50 leszek és még mindig basztatnak, hogy miért nincs senkim?! Az úgy nem jó.... az embert társas lény... jaj mi lesz később... hú de meg fogom bánni.... Nagyon unalmas már,vajon mikor hagyják abba?
14/14 anonim válasza:
13-as: soha. A legtöbbeket zavar az ha valaki a "normálistól" eltérő módon él, viszont boldog ezzel. Vagy a másik dolog, hogy amúgy nekik fos az életük hiába vannak kapcsolatban, egy szar, unalmas házasságban és nem tudják elviselni még a tudatot sem, hogy más jól érzi magát egyedül, nincsenek párkapcsolati gondjai és nem kell elviselnie egy olyan embert maga mellett nap mint nap akit amúgy már ki nem állhat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!