Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkednétek vele tovább így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednétek vele tovább így?

Figyelt kérdés

Van egy csaj kb 26 éves, neten ismertem meg, találkoztam is vele kb 3szor. Aranyos lány, de a szájhigiénéje katasztrófa. Ezt úgy értem mosolyog és vérzik az ínye, a hátsó fogai tönkrementek. Engem zavar, mert érzem is, ha a közelemben van hogy büdös. Próbáltam vele megbeszélni, de inkább megsértődött s azt mondja majd elmegy valamikor. A körmeit előbb kifestette mint hogy elmenjen fogorvoshoz. Csak annyit mondott ez neki genetika. Szerintetek érdemes ilyen helyzetben tovább ismerkedni? Nekem fura ez, és nem értem hogy sokan hogy tudják így elhanyagolni magukat. továbbá azt sem értem hogy ilyenkor nem bolondulnak bele a fájdalomba? Csak az a fura mikor megjegyezte nem érti miért nem csókoltam meg eddig.

Csak arra irányul a kérdésem hogy aki hasonló helyzetben volt, ismerkedett tovább, elmondta a másiknak hogy azért fogorvoshoz el kéne menni?Vagy szimplán csak hagyta és keresgélt tovább? Annyira kellemetlen ezért szólni.

tegnapelőtt 15:50
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
88%

Nem dolgozik, nincs neki pénze? Családi körülményeiről tudsz valamit? Vagy csak szimplán szorong a fogorvosi vizsgálatoktól, kezelésektől?

Nem csak szimpla hanyagság lehet a háttérben, de persze az is...

tegnapelőtt 15:58
 2/29 anonim ***** válasza:
74%

Én fordított helyzetben voltam, én voltam a srác, és volt egy lyukas fogam, amit én ugyan nem éreztem, de a lány akivel ismerkedtünk azólt hogy kéne néha fogat mosni, aztán miko neztem egy nagyot hogy amúgy mosok, akkor esett le hogy menni kéne fogorvoshoz. El is mentem, össze is jöttünk.

A te helyzetedre én azt mondanám, hogy próbálj meg neki szólni megint, mondjuk ha felhozza a csók témat megint akkor lehet finoman jelezni. Ha meg nem változtat, és nem tudod így elviselni akkor el kell engedni.

tegnapelőtt 15:59
 3/29 A kérdező kommentje:
Igen, csak ebben a helyzetben nem szimpla lyukas fogról van szó, hanem nem egy rágófog bele van már törve az ínybe. Igen dolgozik.
tegnapelőtt 16:06
 4/29 anonim ***** válasza:
43%

Valószínűleg nem tud bánni a pénzzel. Vagy nem gazdálkodik szabadon bármilyen okból kifolyólag az anyagi javaival.

(Szülei terrorizálhajták, vagy a gyámhatóság beleszól a család dolgaiba?)

Esetleg szorong a fogorvosi szék gondolatától is? (Ezeket a kérdéseket továbbra is érdemes lenne feltenni magadban - és neki is.)

1-es voltam.

tegnapelőtt 16:22
 5/29 anonim ***** válasza:
32%

Persze, genetika.. Úgy kelt fel reggel, hogy elrohadt a szája, hoppá ma reggelre örököltem apámtól.

Szimplán igénytelen.

Egy tömés tb alapon is megy.

Volt egy pasi, akivel végre sikerült randizni (nagyon oda voltam érte), nagy csalódás volt, mikor láttam a fogait. Nem volt szájszaga, csak kis szürke meg fekete fog maradékok elől. Nem tudtam volna megcsókolni, nem volt folytatás.

Egy lukas fog, egy kezelés alatt álló akármi egy dolog,azon nem akadnék fenn, de ilyen esetben nem tudnék újra randizni sem vele.

Aki napi pár perc fogmosásra igénytelen, az másra is az.

tegnapelőtt 16:23
 6/29 anonim ***** válasza:
65%
Évek, mire eljut egy fog odáig, hogy az ínyig kopik és bármelyik szakaszban TB támogatott a kezelés,amíg pótolni nem kell.
tegnapelőtt 16:26
 7/29 anonim ***** válasza:
57%
Igénytelen. Én offolnàm
tegnapelőtt 16:28
 8/29 anonim ***** válasza:
50%
Egészségével nem foglalkozik, olyan lehet ő is, igénytelen. Pfujjjj.....
tegnapelőtt 16:43
 9/29 anonim ***** válasza:
39%
Biztos hogy nem ismerkednék ilyen emberrel. Nő vagyok, de ez nem nemfüggő. Egy tali után elköszöntem volna. Nem értem mire vársz... szerinted egyéb területen mégis mennyire igényes?
tegnapelőtt 16:59
 10/29 A kérdező kommentje:
Dolgozik. Nem hiszem hogy van neki bármi tartozása. Nekem csak annyit mondott fél a fogorvostól. De messziről látszott hogy alul felül már csak csonkok vannak, a korona eltűnt, ami maradék az meg szuvas. Nem megszólni akarom, de ilyenkor rossz érzés emiatt valakit pattintani. De engem zavar. mikor beült mellém az autóba hát... éreztem sajnos hogy nem oké a higiéne. Mindegy csak feltettem a kérdést, ki mit gondol erről.
tegnapelőtt 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!