Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednétek vele tovább így?
Van egy csaj kb 26 éves, neten ismertem meg, találkoztam is vele kb 3szor. Aranyos lány, de a szájhigiénéje katasztrófa. Ezt úgy értem mosolyog és vérzik az ínye, a hátsó fogai tönkrementek. Engem zavar, mert érzem is, ha a közelemben van hogy büdös. Próbáltam vele megbeszélni, de inkább megsértődött s azt mondja majd elmegy valamikor. A körmeit előbb kifestette mint hogy elmenjen fogorvoshoz. Csak annyit mondott ez neki genetika. Szerintetek érdemes ilyen helyzetben tovább ismerkedni? Nekem fura ez, és nem értem hogy sokan hogy tudják így elhanyagolni magukat. továbbá azt sem értem hogy ilyenkor nem bolondulnak bele a fájdalomba? Csak az a fura mikor megjegyezte nem érti miért nem csókoltam meg eddig.
Csak arra irányul a kérdésem hogy aki hasonló helyzetben volt, ismerkedett tovább, elmondta a másiknak hogy azért fogorvoshoz el kéne menni?Vagy szimplán csak hagyta és keresgélt tovább? Annyira kellemetlen ezért szólni.
Nekem extrem rosszal a fogaim. Mar kiskoromtol kezdve, anyam alultaplalt vezna mindenhianyoa volt mikor velem terhes lett.
Mar 3 evesen tomni kellett a fogam, mire valtott volna addigra a fele tomve vagy huzva volt. Napi 2-3 fogmosas meg egyeb sem segitett.
Mikor felnottem elkezdtem megcsinaltatani oket eddig olyan 8 millamba faj a dolog. A fogaim nagyresz inplantatum 42 evesen...
Szoval van olyan h genetikailag rossz.
Lehet genetika, de fogkőleszedéshez és fogtöméshez nem kell milliomosnak lenni. Legalább ennyit csináltasson meg rendszeresen, ha már nem csináltat műfogsort helyette. Ez így sima igénytelenség.
Hát öööö...
Nekem többen mondták, hogy messze túl magasak az elvárásaim.
De hogy valakinek ilyen alacsonyak legyenek az elvárásai, hogy egyáltalán fontolóra veszed, hogy egy ilyen csajt felszedj, az szerintem objektíve nézve is megdöbbentő.
Persze ha te magad is hasonló vagy, az más, de úgy látom nem erről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!