Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednétek vele tovább így?
Van egy csaj kb 26 éves, neten ismertem meg, találkoztam is vele kb 3szor. Aranyos lány, de a szájhigiénéje katasztrófa. Ezt úgy értem mosolyog és vérzik az ínye, a hátsó fogai tönkrementek. Engem zavar, mert érzem is, ha a közelemben van hogy büdös. Próbáltam vele megbeszélni, de inkább megsértődött s azt mondja majd elmegy valamikor. A körmeit előbb kifestette mint hogy elmenjen fogorvoshoz. Csak annyit mondott ez neki genetika. Szerintetek érdemes ilyen helyzetben tovább ismerkedni? Nekem fura ez, és nem értem hogy sokan hogy tudják így elhanyagolni magukat. továbbá azt sem értem hogy ilyenkor nem bolondulnak bele a fájdalomba? Csak az a fura mikor megjegyezte nem érti miért nem csókoltam meg eddig.
Csak arra irányul a kérdésem hogy aki hasonló helyzetben volt, ismerkedett tovább, elmondta a másiknak hogy azért fogorvoshoz el kéne menni?Vagy szimplán csak hagyta és keresgélt tovább? Annyira kellemetlen ezért szólni.
Nem rossz érzés emiatt valakit pattintani! És nem a te kötelességed megmondani neki ezt! Könyörgöm nézzen már tükörbe, meg szagolja meg a száját! Ne játszd te a helyi segítő embert... Felnőtt emberről beszélünk, találja ki, hogy miért undorodnak tőle!
Egyébként ahogy írtad, már rá is kérdeztél nála: Ha nem fogja fel, totál az ő baja. Kérlek ne filozofálgass, mondd meg, hogy nem szeretnél tovább ismerkedni, pont ennyit ér.
Ne legyen rossz érzésed.
Nem lehet sajnálatból együtt lenni valakivel, akitől undorodsz. Én abba az ágyba se néznék be, ahol alszik.
Nem kell neki elmondani, hogy miért nem találkoztok többet.
Volt pár randi, nem jött össze, van ilyen.
"Aki napi pár perc fogmosásra igénytelen, az másra is az."
Azért az ostoba emberek taszítóbbak, mint akinek van rossz foga és amúgy nem büdös a szája, csak még nincs kitalálva mi legyen a foggal mivel drága az összes variáció.
Viszont aki annyira reménytelenül ostoba hogy azt hiszi a dolog a fogmosáson múlik, azt csókolgassa a halál.
Neki nem rossz foga van, hanem szét van rohadva az egész szája.
Ki ne találd, hogy a rendszeres szájhigiénia mellett alakult ez ki. Az alapkezelések még mindig ingyenesek,de ha néha néha mégis lukad egy fog, egy tömés nem visz a sírba.
Persze kifogás, magyarázat mindenre van.
15 Persze de már itt az összes unatkozó sggfej aki már egy rossz fogra is beindítja a soha véget nem érő igénytelen lemezét, mert más az nincs neki.
Amúgy szegény csajnak valszeg fogpótlás fog kelleni, és rákölthet egy vagyont az egészre, az meg hogy miért törtek le neki, lehet hogy megverték, vagy cukrot zabáltattak vele egész gyerekkorában. A másik hogy irgalmatlanul büdös száj 90 %-ban a rohadó belső miatt van és csak kis része jön a szájból, pl dohányzás, emésztési gondok, vacak kaják.
Kizárt, akinél ilyen szintű problémák vannak, azzal nem is ismerkednék. Én elhiszem, hogy genetikailag hajlamosabb a fogproblémákra, sajnos én is, de pont ezért extra figyelmet fordítok a fogaimra és minden évben elmegyek kontrollra. Én se szeretek fogorvoshoz járni, ahogy a legtöbb ember, de szükséges és ki lehet bírni.
Nézd, te még jelezted is neki a problémát, de csak megsértődött rajta és semmit nem tett, hogy legalább elkezdje megoldani a helyzetet. Teljesen érthető, ha téged zavar, hogy ennyire nincs rendben a szájhigiéniája és nem a te dolgod, hogy rávedd. Nem gondolnám, hogy érdemes lenne vele folytatni az ismerkedést.
17, igen lehet sok gyermekkori traumája volt, biztos ezért tojik a higiéniára. Nem kell idáig eljutni, hogy milliós fogpótlás kelljen.
Az egyetlen genetikai gond az ínysorvadás, attól a fog nem rohad, hanem kiesik.
Veréstől nem törik ketté keresztben az örlő, és a cukor akkor bomlaszt, ha otthagyják "hatni" évekig. Lett volna rá lehetősége az első szuvasodást kezelni, ingyen.
Ez a nő igénytelen,nem kell sajnálni, az meg nem normális aki intim kapcsolatot létesítés vele.
Csókolj meg te egy ilyen nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!