Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miert gondolja azt hogy igy...

Miert gondolja azt hogy igy ismerkednek vele tovabb?

Figyelt kérdés
Sokat cseteltunk. Ott egy gyereket vallott be. A randin meselte van meg masik ketto. Kulon el a felesegevel. Szereti meg ot. Minden nap talalkoznak, beszelgetnek ugy mint szetvalas elott. Birosagon 4 eve kimondtak a valast, de a tobbi hivatalos dolgot meg nem inteztek el. Szoval joforman meg mindig azok. Meg hogy viragot is visz meg a nonek stb. De nem tudnak egyutt elni. En mondtam hogy ne haragudjon, de nem akarok igy tovabb ismerkedni. Azota folyton ram irkal es erolteti a talalkizast stb... de irtam neki hogy nem. Miert nem fogja fel?
2014. júl. 17. 07:29
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Hazugsággal indítani nem jó pont....

Többet ne reagálj semmire, ha letiltani nem tudod.

2014. júl. 17. 07:33
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

én is ismertem hasonlót, sajnos nagy gond van a fejükben, se elengedni se megtartani nem tudnak senkit, csak belekapnak mindenbe, és az embereket egyszerűen magához ragasztják..

Vigyázz Te ne ragadj hozzá, semmi szükséged egy kényszeres problémákkal küzdő emberre, aki 3-gyermek után se tudja, hogy élje az életét...

Ezt meg is írhatod neki, és javasolj diszkréten párkapcsolati terapeutát, miért hallgasd Te az ő nyomorát, gondolom azért vagy társkeresőn mert azt szeretnél társat, nem egy béna élethez asszisztálni...

Mond meg neki, sok sikert... :))

2014. júl. 17. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!