Ismeretlen :) kérdése:
Ha egy srác azt mondja hogy nem akarja elsietni a dolgolat akkor az azert van mert komolyan gondolja vagy ennek nincs különösebb jelentösége? 17 L akiröl szó van 28 éves srac
Figyelt kérdés
2014. júl. 16. 10:16
1/11 A kérdező kommentje:
Dolgokat* :)
2014. júl. 16. 10:18
2/11 anonim válasza:
Mivel mèg gyerek vagy, nem akar megrontani.
4/11 anonim válasza:
Mindenki más, jelentheti azt, hogy komolyan gondolja, de lehet, hogy alapból ilyen. Abból amit írtál én azt szűröm le, hogy egy friss kapcsolatról beszélünk, így konkrétumot nem lehet még mondani.
5/11 anonim válasza:
vagy igazat mond vagy hazudik :D de ekkora korkülönbséggel óvatosan :)
21F
6/11 anonim válasza:
ez már nem srác, hanem egy férfi és egy férfi a nőkkel szokott kapocsaltot keresni, a lányoktól egész mást akar.
7/11 anonim válasza:
Ne higgyél neki, minden férfi egy állat.
28f
8/11 A kérdező kommentje:
aki irta hogy menjek barbizni azt elfelejtettem kiirni hogy bunkok kimeljenek ... A tobbieknek koszi a valaszt :)
2014. júl. 16. 10:26
9/11 A kérdező kommentje:
Többiel esetleg ? :)) Valaki irna még véleményt ? ;)
2014. júl. 16. 10:32
10/11 anonim válasza:
Nem akarlak megsérteni, lehet nem értesz egyet, de bármennyire is érett vagy a kortársaidhoz képest, egy 28 éves férfi annyi mindenen túl van, hogy sosem lehetsz neki annyira érett,hogy komoly kapcsolatot akarjon tőled. Szerintem azon vacilál,hogy kihasználjon-e úgyhogy szerintem a saját érdekedben ne menj ebbe bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!