Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ilyen esetben lehet valami jelentősége, ha megérintitek egy srác vállát?
érződik a beszámolóból, h nagyon szeretnéd, ha ez a lány nem csak úgy amúgy érintett volna meg :) annyi oka lehet... ha elismerést kaptál, örülj neki, és ha ez nem adott elég bátorságot ahhoz, h ezzel a lánnyal jobban megismerkedj, mint játékos kötekedésesdi, akkor nem tudom, mi kell még neked :D légy bátor, vedd úgy, h jel volt, v ne vedd - a lényeg, h derítsd ki, amit tudni akarsz, mert nem a csodára kell várni ;) ha szimpi neked és úgy érzed, te is neki, beszélgess vele többet :)
ha meg szimpla a kérdés, jahm, senkit nem érintek meg csak úgy :D de vannak kellőképp nyitott és közvetlen emberek, akik meg igen, szóval nem lehet tudni :D
2. vagyok :)
azért írok megint, mert nagyon hasonlít ez a fajta hozzáállás egyik barátom gondolkodásmódjához és egyszerűen i like it :D
szóval csak annyit szeretnék mondani, lehetséges te is a túlagyalós-típus vagy :) egyet értek, mindennek van oka, ált azért használjuk az érintést, mert sokkal inkább fel tudjuk kelteni valakiben az érdeklődést v a figyelmet... még ha rosszindulatról is van szó... egy érintés emléke jobban megmarad, súlya lehet, és mi is láthatjuk, hogyan reagál rá az illető - v csak tényleg az adott helyzetben magunkra akarjuk vonni a figyelmét vkinek
nő férfit sztem akkor érint meg, ha pályázik a figyelmére és azt akarja, h a drága férfiú elgondolkozzon - még a legnyíltabbak is csak akkor érintenek meg másokat, ha ki akarják fejezni szimpátiájukat/érzelmeiket, szerintem... h baráti gesztus-e v jelzés, max úgy derítheted ki, ha beszélgetés/közeledés közben odafigyelsz majd a testbeszédére :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!