Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem adott legalább egy esélyt neki?
Megismertem valakit külföldön, de sajnos x időn belül hazaköltöztem. Nagyon különleges kapcsolódásunk volt, már az elejétől kezdve. Borzasztó törődő, a szex fenomenális, minden jó volt. Egy olyan kedves, kiszámítható jólelkű srác volt…kb mindent megtaláltam benne amit kerestem.
Az elejétől leszögeztük mindketten h ebből nem lesz ugye több, én nem itt lakok stb. A barátaim szerint nagyon kedvelt engem, borzasztóan bízott bennem, kulcsot adott a lakásához stb. De mindig elejtette még a gondolatcsíráját is annak, hogy ez lehetne több is..
Nagyon introvertált típus volt egyébként, én ennek az ellentétje, neki minden 2x időbe, energiába telt mint nekem (pl megszervezni az életét/találkozni, alacsony energia szintje is volt)
A lényeg hogy évek óta nem volt barátnője annak ellenére hogy 10/10 teste van, jóképű, és a lelke is nagyon-nagyon rendben van. Ezért se értettem, hogy neki megse fordult a fejében? Hogy ez amúgy érték? Mert én tudom hogy a lehetetlennel egyenlő sokszor bárki normálisat találni. Vagy csak én gondoltam túl ezt az egészet?
Én többször visszajeleztem neki hogy persze, én se akarom egymás szívét összetörni de ez lehetne több is (persze tudom milyen nehéz egy távkapcsolat)
Nekem volt több kapcsolatom is, de soha nem bántak úgy velem ahogy ő. Megértettük egymást, egyszerűen a mai napig nem tudom elfelejteni őt, pedig jópár hónap eltelt.
Tudom, hogy nagyon-nagyon kedvelt és mindent megtett amit önmagához képest megtudott, de olyan könnyen “elengedte”. Még akkor is, mikor a nyáron eszembe jutott, megüzentem neki, még arra is az volt a válasza hát ugyanezt érzi de az èlet megy tovább….
Másoknál meg látom hogy nem akadály a táv, összejönnek. Ő megse próbálta pedig nagyon rég volt egyáltalán lánnyal. Nem pussoltam neki a témát egyébként, de ha rákérdezett elmondtam az álláspontom.
Nagyon hiányzik, és néha megkérdezem magamtól hogy vajon tényleg szeretett úgy velem lenni ahogy mondta? De ha igen, miért engedte el ezt olyan könnyen?
Vagy ez is egy introvertált dolog ami egyszerűen bőven komfortzónán kívüli?
De lehet csak én értékelem őt túl és oka lehet hogy ez nem jött össze
Lehetett volna, ha mindketten igazán akartuk volna, de nem tudom ő miért nem akarta, jellem kérdése-ez, vagy egyszerűen nem tudtam megfogni annyira hogy elgondolkozzon (ő nehezen lépi túl a komfortzónáját)
Anno a párommal is négy
évig távkapcsolatban voltunk, mi is külön országba éltünk. Ma már a Férjem és úton van az első gyerekünk.
Minden akarat és hozzáállás kérdése. Szerintem látta rajtad, hogy nálad ez a távolság dolog szinte kizáró ok, és ennek folyton hangot is adtál, éreztetted vele, hogy ne nagyon élje magát bele. Elfogadta. Az érzelmek nyilván nem tűnnek el egyik napról a másikra, de az a gyanúm, hogy nem akarja azt, hogy tovább húzd az ágyát. Igaza van: az élet megy tovább.
Hát szerintem, ahogy írtad is, neki ez sokkal több energiába került volna. Lehet nem is akarta magát rád erőltetni. Az önbizalma rendben volt?
Lehet most ráírnál, akkor tudnátok ezt tisztázni. Az is lehet, hogy egyszerűen nem hisz a távkapcsolatokban. Főleg ha te extrovertaltabb egyén vagy, lehet azt gondolja, úgyis találsz mást. Nektek ugye nem olyan nehéz a kapcsolatok kiépítése, mint az introvertáltaknak.
De lehet teljesen más iranyba járok, csak leírtam, ami az eszembe jutott ezzel kapcsolatban.
Elnyomja magában szerintem, úgy érzi, így jobban jár.
Hány km?
Nem mindenkinek való a tavkapcsolat...továbbá idő kérdése és pl összeköltöznek. Mi megy kihez?
Én nem hagynám itt az életem senki miatt.
Ha valaki minden este gyönyörű,szépen sikerült ételek képét küldi el neked,illetve megírja a receptet, videohívásban látod,hogy ízletesen falatozik és neked is jó étvágyat kíván...akkor Te jóllaksz ettől?
Erre éppen úgy nem lehet igennel válaszolni, mint egy virtuális "kapcsolattól" lelkileg és testileg feltöltődni,kielégülni.
Nem akartalak megsérteni,de ez így kevés egy kapcsolathoz,bármilyen a teste,bármilyen a lelke és bármit is érzel.
Egyébként igen, akármilyen rendes is volt, szrt bele évek óta abba hogy legyen párkapcsolata. Sok apró részletet nem írtam le. Olyannyira szrt bele hogy huszonéves férfiként előttem két évig lánnyal se volt… mindezt mondom úgy hogy egy olyan testtel; kisugárzással rendelkezik amivel minden ujjára találhatna
Csak ő épp a saját komfortjába van belekényelmesedve évek óta. És ez-ahogy kivettem- teljesen megfelel neki. Chatelni nehezen lehetett vele, csak élőben volt érdemes. Így igazából semmiképp se működött volna a távkapcs. Pedig online munkája volt, még évekkel ezelőtt tervezte is volna hogy egy ideig elköltözik onnan ahol találkoztunk. Szóval kvázi kis logisztikával de megoldható lett volna.
Csak sajnálom, mert rég találkoztam egy ilyennel, de valszeg általam felbátorodott és a következőnél bátrabb lesz. Csak épp nem mindenkivel lehet annyira könnyen kapcsolódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!