Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, ti mely esetekben adtok esélyt a férfiaknak legalább egy randi erejéig?
Ha vkinek nem adok eselyt annak olyan okai vannak amiert maskor sem fogok.
Pl nincs kemia
Vagy foglalt es szeretore akar degradálni engem
Vagy nem foglalt de csak szexre akar degradálni
Stb
1. "Vagy nem foglalt de csak szexre akar degradálni"
Aki szexelni akar az miért egyenlő avval, hogy csak azt akarja?
3#a szex egy párkapcsolatban alapveto minimum.
Tehát akik járnak azok szexelnek.
Tehát aki azzal indit hogy szexet akar az sanszos h nem párkapcsolatot akar. Mivel párkaocsolatban evidens a szex nem kell arra kulon felkérni egy nőt.
Volt rá példa. Fél évig jártunk, fiatal voltam és szűz, így tudtam húzni az időt. Őszintén hittem abban a fszságban, hogy ha eléggé akarom, majd beleszeretek. Na, nem így történt. Azóta is mély undorral gondolok az egészre és legszívesebben kitörölném azt a fél évet.
Ha valaki nem kelt bennem azonnal vonzalmat, ami messze túlmutat a natúr külsőségen, akkor annak nem a válaszom.
5 "a szex egy párkapcsolatban alapveto minimum."
:))))))))))
Aha persze kivéve mikor ép fája a feje, megy a vonat, xynak baja van a nővel......... meg akármi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!