Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag férfiaknál szó szerint a nők kezdeményeznek?
Egyik ismerősöm volt gazdagnak mondható, gazdagok voltak a szülei és ő mondta hogy hozzá mentek oda lányok szórakozóhelyen, hogy kvázi felszedjék. Pedig ő nem a klasszikus helyes pasi kinézetű volt, hanem az alacsony, kicsit túlsúlyos, pufi jóllakott óvodás kinézetű, de látszott rajta és kocsiján a gazdagság.
Szóval gyakorlatilag a gazdagságért ilyenkor a nők már hajlandóak félretenni a "pasi dolga kezdeményezni" alapvető női hozzáállásukat?
Vagy ráírnak a pasira instán stb. megszerzik telefonszámát?
# 3
Ezt én is meg tudom erősíteni. Viszont ezért ritkán hordok öltönyt mert én nem vagyok gazdag.
Ez amúgy olyan fura. Valamiért azt gondolják hogyha egy férfi öltönyben jár akkor biztosan gazdag. :D
#4 Nehéz esetleg azt elfogadni, hogy csak szimplán tetszik az elegáns ruha a nőknek? Egy szép nőt is jobban megnézek, ha egy csinos estélyi van rajta és nem azért, mert rá vagyok indulva, hogy milyen gazdag, hanem mert esztétikus.
Istenem, ha valaha lesz pénzed, ígérd meg, hogy agyat veszel belőle 🤦🏻♀️
# 7
Rákerestem Amazonon, de jelenleg nincs eladó agy. Talán Vaterán.
Az öltöny többek közt azért is irritáló nekem mint viselet, mert bárki akit láttam benne azok MLM sikeremberek voltak a hazug életükkel. :D
Mondjuk az ilyen női kezdeményezésen merengő kérdések kapcsán mindig eszembe jut, hogy egyszer férfiként regisztráltam egy chates oldalra (ha nőként regisztrálok akkor minden kanos férfi megtalal)
Nem volt profilom sem, meg semmi, és még így is rámírt egy nő, mert tetszett neki a személyiségemre utaló egyetlen egy dolog: a felhasználónevem. :D
Annyit tudtok szenvedni, miközben tényleg nem olyan nehéz felkelteni a nők figyelmét. Az, hogy ez nem megy, és azt hiszitek, hogy csak milliókat lehet, a ti bajotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!