Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti miért nem kezdeményeztek férfiaknál?
Szerintem ennek 3 oka lehet.
- Úgy vannak vele hogy ez a férfi dolga.
- Biológiailag a passzív szerepre lettek programozva
- Nem mernek
Vagy esetleg mindhárom.
4. Nincs rá szükségük, mert kapnak ajánlatokat.
5. Nem érdeklik őket a férfiak.
Sose kényszerültem rá, hogy én kezdeményezzek.
Másrészt pedig ha valakit nem érdeklek eléggé ahhoz, hogy kezdeményezzen, azzal én nem fogom az időmet rabolni.
Egyszerű a válasz: ha nem vagy barbi nő (bármilyen korosztályban), mint amilyenek rázzák a rongyot egész nap a tvkben, akkor csak röhögnek rajtad egy jót a férfiak nagy része.
Nagyon lenézően bánnak és viselkednek a férfiak az átlagos farmer-pulcsis nőkkel, a legcsúnnyább informatikus csávó is szebbnek érzi magát az átlagos nőknél. A férfiak nagy része úgy gondolkodik, hogy ha egy átlagos nő kezdeményez beszélgetést, biztos kell neki valami (kapcsolat, család, stb.), s azért sem adják meg neki, nem tisztelik a női őszinte szeretet, kedvességet, tiszteletet és esetleges természetes terveket, rengetegszer láttam ezt, ismerőseim ugyanúgy.
Megoldást: ti férfiak egymást kellene oktassátok a normális érett viselkedésre és kommunikációra, annyi biztos jár a nőknek, hogy Ti kezdeményezzetek, nem pedig ezt a férfi munkát is (a sok közül) ők vállalják magukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!