Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti miért nem kezdeményeztek férfiaknál?
Szerintem ennek 3 oka lehet.
- Úgy vannak vele hogy ez a férfi dolga.
- Biológiailag a passzív szerepre lettek programozva
- Nem mernek
Vagy esetleg mindhárom.
Mert a tendencia azt mutatja hogy attól a pillanattól kezdve hogy nőként kezdeményezel, kevésbé érdekled a férfit mintha ő tette volna meg az első lépést.
Nem mondom hogy minden esetben így van, de gyakran látom/tapasztalom ezt.
Ha egy férfit érdekel egy nő, akkor a férfi lépni fog, vagy így vagy úgy.
Plusz, én spec ebben a témában kicsit maradi vagyok (kezdeményeztem már egyébként nem is egyszer v csak helyzetet teremtettem) de azt gondolom hogy nem feltétlen mindig előnyös ebben a témában, cserélni a szerepeket.
A nő ha tetszik egy férfi neki flörtöl, bókol, nevet, mosolyog, próbál mindig ott lenni, összegezve küldi a jeleket, ha a férfinak is tetszik lép, ha nem, nem. És utóbbi szitu is le fog esni a másiknak. Számomra ez az ideális.
6-os kiválóan összefoglalta.
A magam részéről csak annyit tennék hozzá, hogy én nem átlagos farmer-pulcsis nő vagyok, hanem kifejezetten átlag alatti, ronda. Eszemben sincs tehát házhoz menni a pofonért!
Azért nem kezdeményezek mert akárhányszor megtettem mindig pofáraesés lett a vége. És a legutóbbi már nagyon fájt.
Plusz én is csak alátámasztani tudom a 11-es meglátását.
És nem a nő vagy a férfi a nyeremény, hanem az ha valami kialakul kettejük között, bárki is tette meg az első lépést.
Én pl. azért nem, mert leszbikus vagyok. :) Igaz, ezt kívülről senki nem mondaná meg rólam, voltak is ebből már ciki helyzetek, nőies vagyok és nekem is a nőies nők jönnek be.
Csak azt mondom, hogy ez is egy opció, bár tény hogy egy ritkábbik eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!