Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanság miért megy annyira nehezen a férfiaknak a kezdeményezés?
Nőként többször is tapasztaltam már, hogy bejövök egy férfinak aztán mégsem szólít meg. Miért van ez?
L28
Mert gondolom rohadt sokat csalódott már és úgy van vele, hogy neked se kellene. Manapság sok férfi látja azt, hogy állandóan a hülye külső a legfontosabb egy nőnek.
Lehet nem érezte magát elég jó képűnek, hogy leszólítson.
biztos túl jól nézel ki vagy kihívó vagy és nincs elég önbizalmuk hozzád
persze az sem segít, hogy pl. munkahelyi környezetben ha a nőnek nem jön be a próbálkozás, felnyom munkahelyi zaklatásért és kirugnak...
56% Ja mert neked biztosan nem számít a külső...álszentség. Csak kb 1000 kérdés szól itt is arról, hogy kövér férfi vékony, csinos barátnőt szeretne, meg az átlagos lány az a modellt jelenti.
Kérdező, én azt vettem észre, ha egy férfit tényleg érdekel egy nő, akkor bizony kezdeményez.
Nem állunk sorba pofonokért.🙂
Az állandó visszautasítás nem felemelő érzés. Főleg úgy hogy se külsőre, se belsőre nincs nagy hibám.
31/F
Nem gondoltál még arra, hogy te is kezdeményezhetsz?
Nincs szabály se törvény, hogy a nőnek nem lehet.
Tedd félre az egód.
Emiatt sok nő nagyon sok normális férfit kerülhet el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!