Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, a férfiaknak leginkább azok a nők kellenek, akiknek ők nem?
Több éves tapasztalat alatt észrevettem, hogy a férfiak akkor tepernek igazán, ha lazán kezelem őket. Ha én is lelkes vagyok az ismerkedés elején, akkor ők veszítenek az érdeklődésből. Nem azt mondom, hogy nem alakult ki így is párkapcsolatom, mert de.
Most 3 ferfi udvarol nekem, és tesztelgettem a hipotézisemet. Ha alig, vagy nem valaszolok, lemondom a randimeghívást, azonnal tepernek utánam, felhívnak, üzenethegyek.
Elég szomoru, hogy így kell taktikázni párkeresés során...
Én is ezt tapasztalom,nagyon elszomorító:(
23/l
"Elég szomoru, hogy így kell taktikázni párkeresés során..."
Nem kell, hanem te ezt csinálod. Nagy különbség!
Nem kell a duma a noktol es a ferfiaktol sem. Mindenki nezzen magaba, ha ugy szeretne kapcsolatot, hogy jatszmakkal es ugyeskedessel ismerkedik, akkor ne is csodalkozzon...
Kedves kerdezo... Inkabb szabadulj meg a harom delikvenstol, jobban jarnal ok is es te is. Kicsit gondold at a dolgaid, majd keress olyat, akihez nem kell 10-15 percig gondolkodni azon, hogy mit fullents neki eppen.
A játszmázás és színészkedés megy ezerrel, de nagyon kevés nő van aki ezt hitelesen csinálja. Néhány randin el lehet játszani más személyiséget de idővel rájön a férfi és ki....tt csalódottan távozik.
Az a férfi, aki egy lemondott randi után még hívogatja a nőt hogy kapjon másik esélyt,rendkívül szánalmas szerintem. Legyen valakinek annyi tartása, hogyha egyszer kikosarazták, akkor nem csinál újra h..ét magából hanem emelt fővel távozik és soha nem néz vissza.
Nem egyszer fordult elő velem ilyen az egyetemi éveim elején, hogy a lány lemondta az előre megbeszélt randit és mikor újra összetalálkoztunk pár nap vagy hét múlva még ő volt felháborodva hogy nem kerestem őt?!! Egy kapcsolatban két egyenrangú fél vesz részt és kölcsönösen tisztelik egymást, ha az egyik fél nem tartja magát ehhez a megállapodáshoz, akkor a kapcsolatnak kimondva-kimondatlanul is vége. Volt olyan lány aki kikérte magának, hogy csak egyszer kerestem és nem vette észre és ilyenkor az lenne minimum hogy adott időközönként újra megpróbálom....mintha ő képtelen lenne rá hogy visszahívjon. Ilyenkor elgondolkozom azon, hogy 20 évesen lány hogyan lehet párkapcsolatban?!!!
Azért vannak kivételek, akik értékelik mindazt az energiát és lelkesedést amit egy férfitől kapnak és éreztetik vele, hogy fontos számukra az érdeklődése, de manapság ez a ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!