Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Nálatok melyik szempon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nálatok melyik szempont az elsődleges, amikor pasit választotok, vagy legalábbis eldöntitek adtok-e neki esélyt?

Figyelt kérdés
Ha több is van, akkor amelyik a leginkább domináns, vagy legalábbis elsőre eszetekbe jut. Őszintén, úgyis anonim. :)

2020. aug. 4. 15:41
A kérdező szavazást indított:
arc, jóképűség
testalkat, sportosság, izomzat
humorérzék
megbízhatóság, őszinteség
kedvesség, törődés, odaadás, segítőkészség
magabiztosság, extrovertáltság, esetleg baráti kör
pénztárca, bankszámla vastagsága, vagyontárgyak, ruházat
méret az alsónadrágban, szexuális teljesítmény
intelligencia, műveltség, szellemi teljesítmény
egyéb szempont (leírom kommentben)
30 szavazat
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
68%

Az a baj én szerintem, hogy abból indulsz ki, hogy az egyik vagy a másik, tehát vagy-vagy, NEM! Mindegyikből kell egy kevés, 1. legyél jóképű

2. legyél sportos de ne felfújt izomagy

3. legyen humorod, legyél megbízható és őszinte

4. legyél kedves, törődő, odaadó, segítőkész

5. legyél magabiztos, tökös

6. el tudd tartani magad, és azért arra is legyen, hogy ha nyaralni mentek vagy évente 2x 3x máshova (külföld mondjuk) akkor fedezni tudd akár egyedül, beültök ide oda, autó, azt is fent kell tudni tartani

7. Azért ne 10 cm legyen de ne is 20 cm

8. Legyél intelligens, művelt

Érted? Mindegyikből kell egy kevés, nincs olyan, hogy vagy-vagy. Sajnálom, hogy ha ezzel most lelohasztottam valaki kedvét aki erre téved és látja ezt a kommentet, de jobb az igazságot keményen leírni/kimondani, mintsem hazugságban élni, hidd el, az élet majd úgy is megtanít rá.

2020. aug. 4. 15:51
 2/21 anonim ***** válasza:
81%
Legelőször: kinézet (összkép - nem kell adonisznak lennie, de ne taszítson), humor, intelligencia.
2020. aug. 4. 16:01
 3/21 anonim ***** válasza:
55%
Amúgy f@szi vagyok és nem nő, úgyhogy kommentben senki ne mocskolódjon, hogy ilyen k*rva olyan k*rva, kösz. 👍
2020. aug. 4. 16:01
 4/21 anonim ***** válasza:
56%
Mármint annak üzenem aki az első kommentet olvasva írt rám, mert azt én írtam, de ez az igazság.
2020. aug. 4. 16:02
 5/21 anonim ***** válasza:
82%

Elsősorban a mentalitás.

Külsőben nem vagyok rigolyás, aki semleges, azzal már el tudom képzelni a kapcsolatot. De akinek a hűség például relatív, a lelkiismerete megkérdőjelezhető, kommunikálni képtelen és arra veri magát, hogy egy párkapcsolatban megvan a magánélete, amihez nekem aztán semmi közöm, az kuka ahogy van.

2020. aug. 4. 16:09
 6/21 anonim ***** válasza:
91%
A válaszok alapján nekem már unnom kellene a nőket
2020. aug. 4. 16:29
 7/21 anonim ***** válasza:
27%

Legyen erzelmi beallitottsagu!

Legyenek programok,meg jó az ágyban,törődős.

Legyen pozitiv hozzaallasa az 3emberekhez meg a vilaghoz.

Legyen jó humora lehet nagydumas is,sokat szamit.

Legyenek celjai anyagi vilagban.

2020. aug. 4. 16:31
 8/21 anonim ***** válasza:
27%
3 Összekevertek velem?:DD Az jó, most legalább tapasztalhattad, hogy mily "kedvesek" a lányok itt:D
2020. aug. 4. 16:35
 9/21 anonim ***** válasza:
69%

"Arra is legyen, hogy ha nyaralni mentek vagy évente 2x 3x máshova (külföld mondjuk) akkor fedezni tudd akár egyedül, autó, azt is fent kell tudni tartani"

Na ezért ismerkedem 20-25 éves visszafogott egyetemista lányokkal, mert nekik nincsenek igényeik ilyen dolgokra szórni a pénzt. Nem mintha ezeket ne engedhetném meg, ha akarnám, de aki elb@*sz évente milliós összegeket már fiatalon utazgatásra, kocsi fenntartásra, annak sosem lesz vagyona, hacsak nem vállalkozó vagy simán gazdag családba született és örököl

Még ha valaki nettó 400-500 ezret keres, akkor is érdemes megfontolni tartson-e kocsit vagy utazgasson-e, különben az életben nem fog félretenni még csak egy lakásra való pénzt sem. (De mondom, ha várod az örökséget, ez rád nem vonatkozik.)

28/F

2020. aug. 4. 16:35
 10/21 anonim ***** válasza:
24%

Anonimitás a neten? kacag a bolha:DD

Ám legyen:

Megbízhatóság, őszinteség

Intelligencia,műveltség, szellemi teljesítmény

humorérzék

Kedvesség, tőrődés, odaadás, segítőkészség

2020. aug. 4. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!