Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják sokan úgy, hogy nem elsődleges a külső társkeresés során?
#1: Persze, én örülök. Nem is erről van szó. Mégsem állítom azt, hogy az ismerkedésnél nem számít a külsőm vagy a másik külseje. Azt sem állítom, hogy rossz külsővel nem találhat valaki párt. Egyszerűen nem látom a kérdésben leírt válaszok mögött a tartalmat.
Pl. volt egy válaszoló, aki hangzatosan előadta, hogy neki a külső nem számít. Páran neki is ugrottak, kialakult egy veszekedés. Végül privátban küldött képet az állítólagosan "ronda" exéről, aki egy kifejezetten helyes férfi volt.
#2: Öhm... Ne haragudj, de most hogy jön ide ő?
#3 Iiiiiiiiiiiiiiissssssssttttttteeeeeeeeennnnnneeeeeemmmm.
Arra nem gondoltál, hogy ezek a válaszolók sem valami szépek? Akkor meg miért ne akarnák elfogadni mások kissé elõnytelrnebb külsejét?? Igen, jártak más ronda emberrel biztosan, mi ebben a csoda???
“..népszerū volt az ellenkezõ nem tagjainál?”
Gondolom ez nem ugyanaz, mint a társkeresés. Nem csábítóan flörtölõ nõhajhászokról beszélünk. Ha valaki ronda is, még találhat egy olyan személyt, aki elfogadja õt, nem kell ehhez népszerūnek lennie.
A nőknél többet nyom a latba, hogy férfias legyen a személyisége. Nyilván a külső is számít valamennyire, de elsődlegesen nem annak kell a legnagyobb ütőkártyájának lennie egy férfinak.
Persze a magabiztos, férfias személyiséget is nehéz elérni, sok gyakorlás kell hozzá.
Viszont a férfiaknak leginkább a nő külseje számít. Ezért van az hogy vannak nők akik tévesen azt hiszik pl. hogyha diplomájuk van, vagy bármi, akkor értékesebbek, holott nem, mert az semmit nem tesz hozzá a vonzalomhoz.
Mi férfiak amúgy azért gondoljuk sokan, hogy a külső a legfontosabb, mert magunkból indulunk ki, és mivel mi vizuális típusok vagyok, ezért az hisszük, hogy a nők is elsődlegesen azok.
#4: De, gondoltam rá. Pár emberrel ismerkedtem az oldalon és egyáltalán nem voltak rondák. Továbbá sokszor az ilyen jellegű válaszolók szépnek és csinosnak írják le magukat.
#5: Népszerűség terén nem szakmai sikerre gondolok, hanem társkereséssel kapcsolatosra. Pl. a jól kinéző emberek népszerűek a másik nem tagjainál, sokan akarnak velük ismerkedni.
Szerintem is találhat egy kevésbé jól kinéző ember is olyat, akinek tetszik, de ritkábban és kevesebb embert.
#6: Ilyesmi válaszokat is értek a kérdésem alatt. Van ronda ismerősöm, aki nagy önbizalommal vetette bele magát az ismerkedésbe és semmi eredménye nem lett a dolognak.
Mire alapozod, hogy a férfiaknak a külső a fontosabb? Láttam már tényleg ronda lányokat, akiknek nem volt óriási probléma társat keresni. Velük ellentétben a ronda férfi ismerőseim közül 1 kivételtől eltekintve mind szűz. Sőt, több átlagos srác is.
#7: Ilyesmit érzek én is, ezért lennék kíváncsi a mögöttes tartalomra. :/
Fontos a külső,kár is tagadni. A külső megfog, a belső megtart... Nekem kb. 50-50 % arányban fontos. Nem azt mondom, hogy legyen egy adonisz, de nekem tetsszen a külseje. A fizikai vonzalom fontos a jó szexhez. Nem tudnék lefeküdni valakivel, aki külsőre nem tetszik. A belső ugyanilyen fontos. Lehet valaki külsőre egy ász, ha belül rohad.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!