Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebook-on vannak olyan csoportok, akiknek a tagjai társkereső emberek?
#2: Azért nem fogok havi több ezret fizetni, hogy Tank Aranka szökő évente írjon nekem meg x száz üzenetemre ne válaszoljanak a csajok.
#1: Igazából mindegy is a színvonal, a legfontosabb az eszmecsere és hogy tudjak csámcsogni a csajok képein.
De konkrét csoportcímeket írjatok máskülönben nem tudok rájuk keresni!
Azért nem fogok havi több ezret fizetni, hogy Tank Aranka szökő évente írjon nekem meg x száz üzenetemre ne válaszoljanak a csajok. "
Miért, Facebookon te leszel a sztár?
"Azért nem fogok havi több ezret fizetni, hogy Tank Aranka szökő évente írjon nekem meg x száz üzenetemre ne válaszoljanak a csajok."
Akkor ne társkeresőn ismerkedj (vagy ha mégis, csináld hatékonyabban, mint mások).
#6: Igen, most rátaláltam 1-2 ilyen nagyobb csoportra és a 90%-a között olyan társkeresők találhatóak, mint a Cambridge-ben végzett Balogh "Ewelyn", az FC Barcelona-ban futballozó Lakatos Neymar vagy a Los Angeles-ben élő Kolompár Rikárdó. A maradék 10%, meg kivénhedt nyugdíjas/white trash proli.
Köszi azért, hogy válaszoltatok.
Én volt mikor fizettem társkeresőért, lexartak a csajok ugyanúgy...
Ennyit azoknak akik leszólták a kérdezőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!