Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A társkereső oldalakon alig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társkereső oldalakon alig kapok matchet (és azoknak a nagy része vissza se ír), élőben meg mindenki visszautasít. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Már kezdem nagyon unni, hogy ilyen rossz a külsőm és ezért senkinek sem kellek. Társkeresőkön például az elmúlt 2 hétben 1 matchem volt talán. És ő sem írt vissza. Pedig mostanában mindenkire "igen"-t nyomok.

F19

2018. máj. 8. 21:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Javíts a külsődön.
2018. máj. 8. 22:03
 2/19 A kérdező kommentje:
De mit? Csináltam új frizurát, vettem rengeteg új ruhát. Mégsincs semmi haszna...
2018. máj. 8. 22:07
 3/19 anonim ***** válasza:
79%
Gyúrj. A frizura tuti, hogy jó lett? A ruhák passzolnak hozzád?
2018. máj. 8. 22:08
 4/19 anonim ***** válasza:

A külsőn tényleg érdemes lenne javítani. Megfelelő frizura, öltözködés pl.

Ha csont sovány vagy akkor hízz, ha túlsúlyos akkor fogyj le.

Ha pattanásos vagy akkor bőrgyógyásznál írass fel gyógyszert.

Most így ennyi jutott hirtelen eszembe.

2018. máj. 8. 22:10
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nem annyira ismerem ezeket a társkeresőket, de szerintem ha nem vagy annyira jóképű, akkor neked mégis inkább élőben kéne próbálkozni. A társkeresőn csak az arcodat látják, való életben meg egyéb pozitív tulajdonságaidat is bevetheted.
2018. máj. 8. 22:13
 6/19 A kérdező kommentje:
Igen, a frizurám normális, a ruháim is inkább egyszerű, elegánsabb darabok, mindenféle "menő" feliratok nélkül. Pattanás az arcomon nincs, max néha 1-2. A testsúlyom szerintem az ideális felső határa köeül lehet.
2018. máj. 8. 22:19
 7/19 anonim ***** válasza:
Kérdezz körbe a nyersebb ismerőseidnél vagy küldj itt pár embernek képeket, hátha adnak tanácsokat.
2018. máj. 8. 22:30
 8/19 anonim ***** válasza:
Hagyd az egészet a francba.
2018. máj. 8. 22:51
 9/19 anonim ***** válasza:
Kezdj el sportolni,kondizni.A nők a kisportolt,magabiztos fiukat kedvelik.Izmos felsőtestre meglátod akkor is tapadnak majd a nők,ha amúgy nem vagy valami jóképű.Nekem bevált.
2018. máj. 8. 23:00
 10/19 anonim ***** válasza:
Úgy szeretem ezeket a válaszokat, hogy javíts a külsődön... Ha genetikailag rossz az arcberendezésed, fejformád, akkor az atya úristen sem fog rajta javítani.
2018. máj. 8. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!