Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A társkereső oldalakon alig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társkereső oldalakon alig kapok matchet (és azoknak a nagy része vissza se ír), élőben meg mindenki visszautasít. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Már kezdem nagyon unni, hogy ilyen rossz a külsőm és ezért senkinek sem kellek. Társkeresőkön például az elmúlt 2 hétben 1 matchem volt talán. És ő sem írt vissza. Pedig mostanában mindenkire "igen"-t nyomok.

F19

2018. máj. 8. 21:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
#10: Ismerek egy srácot, akinek elég kráteres az arca és tényleg ronda. De, mivel elég durván kivan gyúrva, talál barátnőt.
2018. máj. 8. 23:23
 12/19 anonim ***** válasza:
Ha ronda a pofija az nem = csőddel. Ha melette izmos. Ha közelebb áll a dagadthoz mint a normálhoz abban az esetben semmi esélye nem lesz. Főleg egy gagyi társkeresőn ahol kb csak a külső dönt.
2018. máj. 9. 06:17
 13/19 anonim ***** válasza:
Ne aggódj pajti...én eddig még minden nő ismerősömtől azt hallottam hogy helyes vagyok...tinderen meg évente van 1 matchem szóval van remény számodra XD
2018. máj. 10. 19:22
 14/19 anonim ***** válasza:
Új frizura és sok új ruha? Biztos hogy fiú vagy? :D
2018. máj. 10. 20:35
 15/19 anonim ***** válasza:

Képet küldesz?

N

2018. máj. 10. 21:06
 16/19 A kérdező kommentje:

Igen, vettem elég sok új ruhát és csináltam új frizurát, mert annyian ajánlgatták itt.

Nem szívesen küldenék magamról képet senkinek.

2018. máj. 10. 21:48
 17/19 anonim ***** válasza:

Szerinte fontos az is, hogy milyen képet csinálsz magadról. Engem pl zavar ha a pasinak csak a fél feje van benne a képben, az autójával pózol, vagy alulról csak a tokája kitakarja a fél képet mert lentről fotózz. A másik amikor ráncolják a szemöldöküket, mintha az a furcsa fej bárkinek szimpi lenne. Szemből egy kicsit (vagy akár nagyon) mosolygós, kedves képet csinálj, lehetőleg ne teljesen sötétben.

Mert hiába helyes valaki, de ha csak az egyik szeme van a képben, vagy teljes homály a kép, az fura.

Az sem árt, ha tinderen meg ilyen helyeken leírást csatolsz magadhoz. Pozitívum ha van, akár 2 sor, de akkor is. A semminél jobb.

Egyébként meg ha igen, ha nem a képpel van a baj: én is inkább az élőben ismerkedést ajánlom..

2018. máj. 20. 13:09
 18/19 anonim ***** válasza:

Hol és hogyan ismerkedsz élőben? Kb. hány nővel beszéltél eddig?

Az arc formája és kinézete is befolyásolható, pl. sporttal (alacsonyabb testzsír = markánsabb vonások), előnyösebb arcszőrzettel és/vagy frizurával, egy jól megválasztott szemüvegkerettel, bőrápolással stb.

2018. máj. 20. 13:20
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem 2 év alatt volt 3 matchem, egyik sem írt vissza. 2 hétben 1, ezzel ne panaszkodj. Mondjuk én 30 elmúltam már....
2018. máj. 20. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!