Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok olyan társkeresőt ahol egy csökkentlátó vagy látássárűlt is talál magának partnert? 46F
Hagy pontosítsak egyeske...a 20-30 éves "egészséges" férfi lelki defektes azért nem talál nőt...és pontosan az énkép zavara miatt " 5kg felesleg" Egyáltalán aki másoknak akar megfelelni az mióta férfi? Se önbizalom se határozottság! Az már enyhén tré, hogy nem talál nőt...a férfiak szoktak találni a kisfiúk nem!
Kérdező: az hogy "szemüveget viselsz" nem tesz téged egy "kasztba" sem....sok-sok ember visel kontaklencsét vagy szemüveget...ugyanúgy ismerkedj társkeresőn ahogy a többi...de leginkább élőben...ez a társkeresőzés...nem hatékony! Akik nem merik magukat igazán felvállalni azok tolják....élőben meg állnak mint f...a lakodalomban és két szót nem képesek kinyögni..csak pötyögnek a gép előtt :-)
5-ös nem tudom kettőnk közül kinek volt három menyasszonya, és jelenleg kettőnk közül ki nős te vagy én?
Tapasztalatból beszéltem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!