Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tudtok olyan társkeresőt ahol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok olyan társkeresőt ahol egy csökkentlátó vagy látássárűlt is talál magának partnert? 46F

Figyelt kérdés

#nő #társ #társkereső #vak #csökkentlátó #látássárült
2018. máj. 7. 10:16
 1/6 anonim ***** válasza:
11%
Egy egészsèges 20-30 èves férfi sem talàl partnert manapság. Pl ha van rajta 5 kg felesleg vagy nem a legjóképübb. Akkor egy fèlig vaknak mennyi lehet az esélye?
2018. máj. 7. 10:22
 2/6 anonim ***** válasza:
66%

Hagy pontosítsak egyeske...a 20-30 éves "egészséges" férfi lelki defektes azért nem talál nőt...és pontosan az énkép zavara miatt " 5kg felesleg" Egyáltalán aki másoknak akar megfelelni az mióta férfi? Se önbizalom se határozottság! Az már enyhén tré, hogy nem talál nőt...a férfiak szoktak találni a kisfiúk nem!

Kérdező: az hogy "szemüveget viselsz" nem tesz téged egy "kasztba" sem....sok-sok ember visel kontaklencsét vagy szemüveget...ugyanúgy ismerkedj társkeresőn ahogy a többi...de leginkább élőben...ez a társkeresőzés...nem hatékony! Akik nem merik magukat igazán felvállalni azok tolják....élőben meg állnak mint f...a lakodalomban és két szót nem képesek kinyögni..csak pötyögnek a gép előtt :-)

2018. máj. 7. 10:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Társkeresőn vonzó külsővel, vagy nagyon jó szöveggel tudsz érvényesülni. Ha egyik sem az erősséged, akkor más utat javaslok.
2018. máj. 7. 11:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Nekem nem az a gondom, hogy szemőveget viselek. Azzal nincs semmi bajom, de én ténylegesen csökkent látó vagyok.
2018. máj. 7. 11:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Az 1 es jól megmondta sajnos sokszor az sem elég ha jóképű vagy.A másodiknak meg annyit hogy te most vagy nő vagy, vagy egyszerűen egy egyetemet végzett idealista felfogású tahó akinek egyébkén fingja nincs a valóságról és ezért lényegében olyan "tanácsokat" ad másnak ami szerinte megfelelő.
2018. máj. 7. 13:17
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

5-ös nem tudom kettőnk közül kinek volt három menyasszonya, és jelenleg kettőnk közül ki nős te vagy én?

Tapasztalatból beszéltem!!!

2018. máj. 8. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!