Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő itt, aki jól néz ki, a szexet is szereti még sem talál párt magának?
Sok ilyen nő van, Kérdező.
#3, el se hinnéd, mennyien! Jellemzően ők szoktak úgy állni a párkapcsolati kérdésekhez, hogy ők még soha senkivel, a férfiak mind sexmániás perverz disznók, és fúj, golyó általi kötél nekik. Azt nem értem, az ilyenek miért nem keresnek aszex vagy impotens pasit?
Jelen. De pontosan tudom, hogy miért nem találok párt.
1. Jól kinézni idő és energia, az ember nem a punnyadástól lesz formás és ha van más kötelessége, ami elfoglalja a fél napját, nem nagyon lesz kedve az edzésen kívül bárhova menni ismerkedni. Neten meg isten ments, próbáltam, de... Gusztustalan. Mindegy.
2. Jó a külsőm. Nem annyira, hogy mutogatni lehessen színpadon, de jó nő vagyok. Alap, hogy a férfi is legyen jó pasi. Ugyanis azzal imádom a szexet, aki vonz. De egy kapcsolatban a jó szex is alap.
3. Elvárok olyan varázslatosan hangzó dolgokat, mint intelligencia, ambíciók, lelkesedés, érdeklődés, tudásvágy. És el is érkeztünk oda, hogy miért egy szar a társkereső. Tudod, mikor egy férfi látványosan ostobább nálad és/vagy akaratgyengébb, annál visszataszítóbb dolog nem létezik.
Olyan emberrel meg akkor sem kezdenék, ha az utolsó élő ember lenne a földön, akinek a pártalálás sikeressége attól függ, hogy a másik jó nő és szeret-e szexelni. Ez a nyulaknál trendi legfeljebb. Ha azt akarnám, hogy bässzanak, elég lenne felmennem Tinderre. Csakhogy nekem társ kell, nem tenyésznyúl.
Ó, tele van velük az oldal! Ők alkotják az Örökké Elégedetlen Senkisenemjó Macskás Nők Klubját. Olyan hosszú a klub neve, hogy sokszor még észre sem veszik, hogy a klub tajgai.
Általában amúgy a szokásos a sztori: Igények az egekben, miközben keveset tudnak nyújtani. Ezt az egyszerű mondatot körülírják több bekezdésnyi magyarázkodással, mint pl. az #5-ös. (Nem sértegetni akarlak, de tényleg így szokott lenni. És tudom, hogy kivétel vagy az általánosítás alól, csak pont jól jött a kommented. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!