Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan nő itt, aki jól néz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő itt, aki jól néz ki, a szexet is szereti még sem talál párt magának?

Figyelt kérdés
2018. jan. 27. 20:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Hol az összefüggés?
2018. jan. 27. 20:04
 2/12 anonim ***** válasza:
Igen, van.
2018. jan. 27. 20:05
 3/12 anonim ***** válasza:
Van olyan aki sexet nem szereti ? :D
2018. jan. 27. 20:15
 4/12 anonim ***** válasza:

Sok ilyen nő van, Kérdező.

#3, el se hinnéd, mennyien! Jellemzően ők szoktak úgy állni a párkapcsolati kérdésekhez, hogy ők még soha senkivel, a férfiak mind sexmániás perverz disznók, és fúj, golyó általi kötél nekik. Azt nem értem, az ilyenek miért nem keresnek aszex vagy impotens pasit?

2018. jan. 27. 20:36
 5/12 anonim ***** válasza:
90%

Jelen. De pontosan tudom, hogy miért nem találok párt.

1. Jól kinézni idő és energia, az ember nem a punnyadástól lesz formás és ha van más kötelessége, ami elfoglalja a fél napját, nem nagyon lesz kedve az edzésen kívül bárhova menni ismerkedni. Neten meg isten ments, próbáltam, de... Gusztustalan. Mindegy.

2. Jó a külsőm. Nem annyira, hogy mutogatni lehessen színpadon, de jó nő vagyok. Alap, hogy a férfi is legyen jó pasi. Ugyanis azzal imádom a szexet, aki vonz. De egy kapcsolatban a jó szex is alap.

3. Elvárok olyan varázslatosan hangzó dolgokat, mint intelligencia, ambíciók, lelkesedés, érdeklődés, tudásvágy. És el is érkeztünk oda, hogy miért egy szar a társkereső. Tudod, mikor egy férfi látványosan ostobább nálad és/vagy akaratgyengébb, annál visszataszítóbb dolog nem létezik.

Olyan emberrel meg akkor sem kezdenék, ha az utolsó élő ember lenne a földön, akinek a pártalálás sikeressége attól függ, hogy a másik jó nő és szeret-e szexelni. Ez a nyulaknál trendi legfeljebb. Ha azt akarnám, hogy bässzanak, elég lenne felmennem Tinderre. Csakhogy nekem társ kell, nem tenyésznyúl.

2018. jan. 27. 21:22
 6/12 anonim ***** válasza:
Találnék, de nem akarok strigula lenni.
2018. jan. 27. 21:24
 7/12 anonim ***** válasza:
#5. :)) főleg az utsó bekezdés...dettó így gondolom én is.
2018. jan. 27. 21:38
 8/12 anonim ***** válasza:
4-es szerintem azt csak úgy mondják, hogy ne tűnjenek k*rvának meg könnyen kaphatónak de ugyanúgy szeretik :D
2018. jan. 27. 21:53
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

Ó, tele van velük az oldal! Ők alkotják az Örökké Elégedetlen Senkisenemjó Macskás Nők Klubját. Olyan hosszú a klub neve, hogy sokszor még észre sem veszik, hogy a klub tajgai.

Általában amúgy a szokásos a sztori: Igények az egekben, miközben keveset tudnak nyújtani. Ezt az egyszerű mondatot körülírják több bekezdésnyi magyarázkodással, mint pl. az #5-ös. (Nem sértegetni akarlak, de tényleg így szokott lenni. És tudom, hogy kivétel vagy az általánosítás alól, csak pont jól jött a kommented. :D)

2018. jan. 27. 21:57
 10/12 anonim ***** válasza:
#8 lehet hogy igazad van :))) Zöld kezet adtam!
2018. jan. 27. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!