Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz lehet, hogy ha az embernek van elég önbizalma könnyebben talál párt?
A kérdés Nemtől független.
Szóval, ha az ember megbékélt a saját külsejével, elfogadtam magát olyannak amilyen, emiatt nem önbizalom hiányos magába fordult ember. Ehelyett életvidám, boldog, akár úgy is, hogy nem tökéletes a külseje.
Ez nem egyértelmű?
Akinek nincs önbizalma, az szociálisan is szorong, ergo nincs szociális élete, kerüli a társaságokat, emberi kontaktusokat, tehát sokkal nehezebben lesz kapcsolata.
Férfiaknál rosszabb a dolog, mivel ők a kezdeményező fél, így ha nem változik, valószínű nem lesz senkije.. míg egy önbizalomhiányos lánynál azért bepróbálkozhatnak, de azért ő is ront a helyzetén.
Fő kérdésre: Lehetséges, persze :)
Megbékéltem, elfogadtam, és igyekszem azokat a kvalitásaimat előtérbe helyezni amikre tudok építkezni, önbizalmat meríteni, egyre jobban megy már a dolog, sokkal pozitívabban látok már egy ideje sok mindent, sokat hülyülök (jó értelemben). Gyakorlatilag 5 évvel ezelőtti énemre már csak mosolyogva tekintek vissza pölö. :)
Ahogy az előző írja, egy nőnek azért így is több esélye van a kapcsolatra, mert bepróbálkozhatnak nála.
Persze ha teljesen begubózik a 4 fal közé, vagy elutasít minden próbálkozást, mert nem szereti a testét, azon kattog, hogy mit fognak szólni rá stb.. akkor neki se lesz senkije.
Az önbizalom hiány fő forrása a pozitív tapasztalatok hiánya. Ha vannak is apró pozitív élmények az próbálkozások során akkor azok segíthetnek de csak rövid távon. De már ez is trükkös mer ha egy ilyen ember hirtelen pozitív élménybe részesül lefagy mert, hatalmas sokk éri mert még soha nem kellet erre reagálnia annak előtte, és valószínűleg elszúrja és másnap ha nem emészti túl nagyon magát amiatt, hogy miért nem volt talpra esettem talán erőt meríthet abból, hogy lehetséges az,hogy valakinek kell, és energiabombaként használhatja a következő neki lendülésnek. De ha emészti magát és a következő alkalomkor nagyot koppan akkor lőttek az egésznek. Általános szabály saját meg figyelés alapján, ha X az energia szinted az egyik siker után, X^X erővel csapódsz a padlóba egy következő közeli alkalommal és kezdheted biztatni magad újra, hogy minden rendbe lesz stb stb stb...
Egy rohad ördögi kör az egész, mert önbizalom hiány táplálódik az elutasítások számával és erősödik a nem kellet senkinek érzés, persze önbizalom hiányos ember nem kell senkinek ezért miden egyes próbálkozás után megerősítést nyer, hogy valóban így van nem kell senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!