Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is úgy gondoljátok, hogy egy karrierorientált nő kevésbé talál magának párt?
Egy jó karrierű nőt ismerek és a saját döntése, hogy senki mellett nem akar elköteleződni.
Ha nem akarnak, mit lehetne velük kezdeni? Semmit...
Gondoltál már arra, hogy egy ilyen nő teljesen másképp viszonyul a férfiakhoz? Sokkal több igénye, elvárása van, arról nem is beszélve, hogy mire elér egy ilyen egzisztenciát addigra nem 20 éves és ez csak tovább rontja az esélyeit a tökéletes pár megtalálására.
Nekem pl. tökre bejönnének az ilyen nők, a probléma csak ott van, hogy mivel én ennek az ellentéte vagyok az első randiig se jutnák el.
Az a típus, akiről TRe írsz, korban kb. huszonévei végén, harmincas éveiben jár. Ez már eleve hozza magával azt,hogy eben a korban nehezebb párt találni.
És ahogy előttem is írják: az igénye magasabb,és hiába jó beszélgetőtárs, minimális idővel rendelkezik, pontosan a munkája, a karrierje építése miatt.
Ez fordított helyzetben is így van.
Van több hasonló pasi ismerősöm. Ők is nehezebben találnak társat, jó állással, fizetéssel, lakással, megfelelő külsővel.
eleve kevesebb a lehetőség az ismerkedésre, kivéve,ha ere a munkájuk kapcsán lehetőségük van. Bulizni nem mennek, barátnők már foglaltak,társkeresőn keresztül pedig nem szeretnének ismerkedni.
Az,hogy szeretőnek kellenek csak túlzás, de akit megfelelőnek találnak vagy foglalt, vagy fiatalabb, aki ugyan szexpartnerként, kellemes időtöltésre megfelelő, de párkapcsolatot már nem tudnak kialakítani Vele.
Passz.Ezt nem tudom megmondani.Viszont a legtöbb karrierista nő egyáltalán nem tud és nem is akar főzni.
A főnököm és az egyik ismerősöm volt nője is ilyen volt.
Persze van kivétel ott is,de én személy szerint mindig beértem egy érettségizett,vagy szakmunkás lánnyal,aki valamennyire tudott főzni is és a földön járt,nem a fellegekben.(Ui: Mosni én is tudok.) :)
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!