Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem marhaság ezt mondani olyan férfinek aki nem talál párt? (többi lent)
Mondjuk hasznos tanácsot. Esetleg, hogy nem több számmal nagyobb ruhában kell járni, higiéniára nagyobb hangsúlyt fektessenek, minél több nőt szólítsanak meg, hogy jobban menjen velük a kommunikáció stb.
Hát amikor én ilyesmi tanácsot adtam szingli férfinek, mindig olyan válaszok jöttek, hogy "de nekem ez a stílusom", "ha valakinek így nem tetszem akkor máshogy sem fogok", "tudtommal a személyiség számít"...
Nem lehet semmit mondani.
#3 Egyetértek!
Kedvencem a "Nem tudok megváltozni. Ha megváltoznék már nem én lennék!"
Ilyenkor mindig elképzelem, hogy valaki elmegy autósiskolába, beül a kocsiba majd karba tett kézzel ránéz az oktatója és kijelenti: "Én nem tudok vezetni. Ha autót vezetnék, az nem én lennék!" És aztán nem lenne hajlandó megmarkolni a kormányt, vagy rálépni a pedálra.
De senki sem mondja ezt. Görcsben van a gyomra, izzad a tenyere, lefullad időnként, de megy és csinálja, aztán ahogy belejött, egyre kevésbé izgul. Az emberekkel való kommunikáció és flörtölés is éppen ilyen. A szociális készség tanulható.
Ha tanácsot szeretnél, kérj tanácsot. Ha kapsz, fogadd el és ne jöjjön a "de" vagy a felháborodás.
Én illetlennek tartom tanácsot adni egy olyannak, aki nem kérte. Ha magam alatt vagyok, hogy őszinte legyek, én sem vagyok kíváncsi egy okostojásra, aki megmondja, hogy mit csinálok rosszul. Ellenben ha utána összeszedem magam és megkérdezem, hogy szerintetek mit csinálhatnék jobban, vagy miben kellene változnom, vevő vagyok mindenféle (építő) kritikára.
Tényleg nem kell és nem is lehet mindenkinek tetszeni.:) Ez vigasztalásnak tökéletes, nem is olyan üres marhaság, mint a "jobbat érdemelsz". És sokszor az ember nem akarja, hogy megmondják neki, mit rontott el és miért rossz, amit csinál, hanem egyszerűen csak meg akal békélni és költőien megkérdezi, hogy "miért vagyok ilyen szerencsétlen?".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!