Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt szokták mondani hogy egy átlagos lány is talál pasit mind a 10 ujjára. Szerintem ez nem igaz. Szerintetek?
Én átlagosnak tartom magam, mégsem találok mind a 10-re. Lassan már 1-re sem.
Munkahelyen mindig dìcsérnek a férfiak, de máshol soha senki.
Talán mert még az átlagost sem ütöd meg, vagy iszonyat valami van a természetedben.
Én amondó vagyok, egy átlagos sima lány minden ujjára 100 hapsit találhatna...
Igaz is, meg nem is:)
Annyiból igaz, ha minden mindegy, csak dugja már meg valaki és ezt ki is mutatja, akkor talál.
Olyat találni, aki szereti és ő is tudja szeretni, azt, a nőknek is nehéz megtalálni.
Talál persze, csak nem mindegy, hogy milyet.
10-ből mondjuk legyen 3, akit külső alapján kiszórsz, meg legyen még 3 aki valami belső tulajdonsága miatt elviselhetetlen. Lesznek, akik nem ugyanazt akarják, mint te, illetve azok, akik az ismerkedés során párolognak el. Nagyjából el is fogytak a jelentkezők.
Attól függ, milyet.
10 idiótát, aki csak szexet akar, még egy csúnya nő is tud találni.
Míg olyat, akivel komolyan lehet tervezni, még egy szép nőnek is kihívás találnia, és nem akad neki rögtön 10.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!