Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt szokták mondani hogy egy átlagos lány is talál pasit mind a 10 ujjára. Szerintem ez nem igaz. Szerintetek?
Én átlagosnak tartom magam, mégsem találok mind a 10-re. Lassan már 1-re sem.
Munkahelyen mindig dìcsérnek a férfiak, de máshol soha senki.
en atlagon felulinek mondanam magam, (megneznek az utcan, mondjak hogy szep vagyok stb), de nem hogy 10-re, 5 re se talalok :)
jo nyilvan a minoseg a fontos, es en azert valogatok adott esetben.. :)
Nem elég, hogy munkahelyen mindig dicsérnek a férfiak? Egy átlagos pasit a munkahelyen meg máshol sem dicsérik a nők. Egyébként pedig menj fel egy társkeresőre, válaszolni sem fogsz majd tudni mindenkinek...
Akik pedig azzal érvelnek, hogy a nőknél próbálkozó férfiak többsége felejtős, csúnya vagy hülye, azok gondoljanak már bele: mondjuk 10-20 férfi jelentkezőből van 1-2 normális, akkor abból a (jó esetben) 1-2 nőből, aki egy átlag férfi iránt érdeklődik, mennyi lesz neki megfelelő? Nulla, jó eséllyel. Ez a gondolatmenet persze feltételezi, hogy a férfiak és nők között ugyanolyan arányban fordulnak elő normális egyedek.
Most pedig jön a szinte törvényszerű lepontozás, mert milyen szörnyű eretnek dolog azt leírni, hogy a nők az élet valamely területén nem áldozatok, és -- általánosságban -- könnyebb nekik, mint a férfiaknak. Valóban borzalmas, gyorsan nyomjatok egy piros kezet, szegény, elnyomott nők!
"Szerintem mindenkinek más az átlag alatti feletti kategória is"
baromság.
Ez baromság, amit a pasik szoktak felhozni, hogy "bezzeg a nőknek minden könnyebb és nekik nem kell tenni semmit azért, hogy legyen pasijuk mert úgyis van napi minimum 20 jelentkező" stb.... Meg persze, egyébként az is kérdés, hogy mi számít átlagosnak mert sokaknál általában a smink nélküli/nude sminkes modell csaj az átlagos...
Szerintem ha valaki megelékszik azzal, hogy tök mindegy ki az, hogy néz ki, milyen és mit csinál stb., csak dugjon meg, akkor tényleg pillanatok alatt lehet találni jelentkezőt, de ha valaki normális párkapcsolatra vágyik, akkor már nagyon nem ez a helyzet (egyébként szeritnem ez pasiknál is fennállhat)...Én is átlagosnak tartom magamat, nem vagyok csúnya és oda is figyelek magamra (ápolt vagyok, csinosan öltözködöm, finoman sminekelek stb.), de nincsen bennem semmi különlegesen szép, az arcom, a hajam, a testem, mindenem átlagos. Azt, hogy milyen a személyiségem, milyen belső tulajdonságaim vannak, azt azok az emberek tudják, akik már ismernek pl. barátok, rokonok, úgyhogy ez igazából ebben a kérdésben nem kifejezetten releváns, max. akkor ha ismerősi körben próbálkozik az ember, de még ott sem feltétlenül. Egy ismeretlen ember azért ismeretlen, mert még nem ismerjük egymást, így ott nem játszik az, hogy egy belső tulajdonságom miatt nem kezdeményez nálam, max. annyit láthat, hogy kedves és barátságos vagy éppen bunkó és barátságtalan vagyok vele stb., de amíg nem beszélgetünk és ismerkedünk, addig ennél többet nem nagyon. Pasi még egyetlen egyszer sem jött oda hozzám....legalábbis a mosdatlan, büdös cigányokat a vasútállomáson, a koszos, bunkó, beszólogató közmunkásokat és azokat leszámítva, akik csak szimplán közlik, hogy megfektetnének... Ha nagyjából az összes lehetőséget végiggondolom, akkor tényleg nem maradna sok...Azok közül, akiknek én tetszem, eleve sokan kiesnek, azok, akik nem akarnak komoly kapcsolatot, csak szexet (bevallottan vagy éppen azt hiszik, hogy majd behülyítenek, kihasználnak aztán otthagynak). Eleve kiesnek azok, akiket valami miatt nem tartok vonzónak (pl. ide tartozik a korábban már említett ápolatlanság is, de az is, ha valaki csak szimplán nem teszik pl. nem szeretem a hosszú hajat). Utána az ismerkedés során kiesnek azok, akik nagyon nagyon más stílust és élevitelt képviselnek (pl. nálam ezt azt jelenti, ha valaki nagyon bulizós, ivós, koncertezős mert én nem ilyen vagyok), akikről mondjuk kiderül, hogy például bunkók/tiszteletlenek/hatalommániásak/aggresszívak stb. és azok is, akik meggondolják magukat mert még nem voltam pasival és nekik így már nem is kellek. Most hirtelen ennyi jutott eszembe. Úgyhogyszerintem nem, egyáltalán nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!