Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rajtam -akit egy tízes skálán 7-8-asnak szoktak mondani-, átnéznek a nők az utcán, akkor mi van az átlagos férfiakkal?
Dehogynem. Mindig látom, ahogy egy jobb példányt bámulnak.
Lehet nem megbízható/elfogult, aki a 7-8-asra értékelt.
31/f
Ha az átlagos pasi ki tud valamivel tűnni a tömegből, akkor sikeres lesz.
Eazy-E a maga 159 cm-ével elég sikeres volt a nőknél. Na persze ő jól tudott rappelni, és egy sikeres banda tagja volt, de más meg másban jó. Esetleg olyan stílusa van, hogy leveszi a nőket a lábukról.
Rólad azért néznek át, mert unalmas vagy a nők számára, nincs egyéniséged. Ha lenne, akkor valószínű neked is lenne csajod. Változz meg.
Itt tettem fel a kérdést gyakorin, privátban küldtem képeket, és úgy mondták a 7-8-at. Szerintem itt senki se elfogult.
Kamuznak, mert nem akartak megsérteni.
Én sosem néznék át 7-8 körüli pasikon, az már bőven a jóképű kategória.
Pedig direkt mondtam az elején, hogy legyenek teljesen őszinték, és állításuk szerint azok is voltak... Na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!