Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/pasik! Mi az egy nőn, amire azt szoktátok mondani, hogy már nem az átlagos kategóriába tartozik ill. sorolható?
Amin megakad (akaratlanul is)az ember szeme.
Ezt leírni nem lehet,erre akkor jösz rá ha látod.
Így van, ahogy az első írta. Még mielőtt elolvastam volna a válaszát nekem is az jutott eszembe, hogy nem a külsőségeken van a hangsúly, hanem a KISUGÁRZÁSON! Nézhet ki akárhogy, ha megvan benne az a kisugárzás, ami megfogja a tekintetet, akkor ő az, aki kitűnik a többi közül. Nem tudom hány éves vagy és miért kérdezed ezt, de ha a következő kérdésed az, hogy hogyan lehet elérni ezt a kisugárzást, akkor a válasz az az, hogy magabiztossággal. Mindennek tökéletesnek kell lennie rajtad (nem márkás, drága ruhákra, kiegészítőkre gondolok) hanem a stílusra, és tudod id magadról, hogy minden stimmel, és ráadásul még tudod is, hogy meg fognak nézni, akkor ott lesz az a bizonyos kisugárzás, amire felfigyelnek a fiúk/férfiak.
+1 tanács: Ha ennek ellenére mégse vagy magabiztos, akkor egyszerűen játszd el! Meglátod sikerülni fog!
Ahogy az első írta, ezt leírni nem lehet, ha nem vagy fiú nem érted. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!