Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nehéz mai 25 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehéz mai 25 éves pasiknak párt találni?

Figyelt kérdés

Saját generációnknak nem nagyon kellünk. Nálunk idősebbek már el vannak jegyezve esetleg anyukák. Nálunk fiatalabbak pedig egy gyökeresen más mentalitás.

Sok munka mellett nehéz manapság párt találni a személyiség pedig ha rendben is van akkor is kell már ennyi idősen a lakás meg a kocsi...

Könnyű párt találni?

2018. máj. 10. 23:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
38%
35 vagyok es nem vagyok eljegyezve meg nincs gyerekem es nem is akarok meg evekig. A bnoim is igy vannak . Az idosebb no joval fiatalabb fiu trend is bejovos.
2018. máj. 10. 23:54
 2/14 anonim ***** válasza:
55%

25 évesen saját lakás meg kocsi? Na igen, pont úgy van berendezkedve ez az ország gazdasági szempontból, hogy ez teljesen természetes legyen... :D Monacoban talán el tudom képzelni, hogy ez alap.

Egyébként pasiknak minden korban nehéz párt találni, ha nem elég jóképű és/vagy pénzes.

2018. máj. 10. 23:55
 3/14 A kérdező kommentje:

Nekem mindenütt ezt nyomják hogy lakás lakás lakás...

Kocsi is kell mert nem mondhatod hogy odaérek a randira ha X órakor indul a busz...sajnos az elvárások nőttek. Én jóindulatú szuper srác vagyok mégis egyedül érzem magam mert még egy csalódást levéve nem volt barátnőm...

Sportolok rendszeresen nem iszom nem dohányzom külföldön dolgozom...mégse elég semmire sem

2018. máj. 10. 23:58
 4/14 anonim ***** válasza:
68%

A te hibád, ha csak olyan felszínes lányokkal/nőkkel ismerkedsz, akiknél feltétel a kocsi, a lakás.

Nem mindegyik korodbelinél az, mielőtt még ezt írnád. Rengeteg, szüleivel élőnek, vagy albérletben élőnek van barátnője. Próbálj meg más típusú lányokkal ismerkedni, mint eddig. Ha mindig ugyanolyan elvárásokkal találod szemben magad, akkor te csinálsz valamit rosszul.

2018. máj. 11. 00:24
 5/14 anonim ***** válasza:
72%

Eddig 3 európai országban éltem, most pedig Kanadában, de sehol nincs az átlag fiatalnak saját lakása. Vagy bérelnek, vagy 20 éves hitelre vesznek lakást.

Egyébként az öcsémnek és a barátainak is volt barátnőjük egyetem alatt, és most is, pedig legtöbbjük csak pár éve kezdett el dolgozni, és egyiküknek sincs saját lakása. De ők biztos tudnak valamit. Öcsémnek kocsija sincsen, a barátnőjének viszont van.

2018. máj. 11. 00:26
 6/14 anonim ***** válasza:
37%

A kocsit én is tapasztalom, hogy elvárják a nők. De úgy vagyok ezzel, hogy ilyen nő nekem nem kell. A belvárosban élek, cirka 7 ezer a bérletem. Ha nincs járat, akkor taxizom. Vegyen autót akinek annyi esze van, én nem fizetem a költségeit csak azért, hogy egy csajt felszedhessek.

A saját lakás viszont nem alap. Az alap, hogy 25 évesen már ne anyucival lakjál együtt, mert éretlen és nagyon gáz amikor fel akarod vinni a csajt és éjszaka osonni kell, nehogy felkeljenek a szülők.

2018. máj. 11. 07:39
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

De utolsó, gondolkozol te?

Az albérlet ára+rezsi majdnem annyi, mint a fizetésed. Tehát vagyonokat költesz csak azért, hogy egy punci ott legyen és ezért gürizel egy hónapban? Mert ugye az albérlet kifizetése kidobott pénz az ablakon. Ugyanitt fogsz tartani 50 évesen, csak akkor már a puncik sem mennek hozzád, mert hajléktalannak néznek.

2018. máj. 11. 09:15
 8/14 anonim ***** válasza:
Olyan lotyót akarsz magad mellé, akinek a pénzed kell? Ha nem, akkor ez remek szűrő. Ne akarj ezeknek megfelelni, sőt: örülj, hogy nem felelsz meg. Az ilyen felszínes lotyókkal úgysem lesz senki boldog, max mindenki idegeire mennek.
2018. máj. 11. 09:19
 9/14 anonim ***** válasza:
25 éves volt a barátom amikor összejöttünk, én 24, munkahelyen ismerkedtünk meg, mindketten otthon éltünk. Az én elvárásom annyi volt, hogy akarjon velem közös jövőt és tegyen is érte = hajlandó legyen összeköltözni velem és legyen tervben a házasság. Így vettünk egy lakást két évre rá, együtt tartjuk fent. Kocsi is lett közben, és szervezzük az esküvőt.
2018. máj. 11. 10:19
 10/14 anonim ***** válasza:
9# Ez példa értékű
2018. máj. 15. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!