Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem adott legalább egy esélyt neki?
Megismertem valakit külföldön, de sajnos x időn belül hazaköltöztem. Nagyon különleges kapcsolódásunk volt, már az elejétől kezdve. Borzasztó törődő, a szex fenomenális, minden jó volt. Egy olyan kedves, kiszámítható jólelkű srác volt…kb mindent megtaláltam benne amit kerestem.
Az elejétől leszögeztük mindketten h ebből nem lesz ugye több, én nem itt lakok stb. A barátaim szerint nagyon kedvelt engem, borzasztóan bízott bennem, kulcsot adott a lakásához stb. De mindig elejtette még a gondolatcsíráját is annak, hogy ez lehetne több is..
Nagyon introvertált típus volt egyébként, én ennek az ellentétje, neki minden 2x időbe, energiába telt mint nekem (pl megszervezni az életét/találkozni, alacsony energia szintje is volt)
A lényeg hogy évek óta nem volt barátnője annak ellenére hogy 10/10 teste van, jóképű, és a lelke is nagyon-nagyon rendben van. Ezért se értettem, hogy neki megse fordult a fejében? Hogy ez amúgy érték? Mert én tudom hogy a lehetetlennel egyenlő sokszor bárki normálisat találni. Vagy csak én gondoltam túl ezt az egészet?
Én többször visszajeleztem neki hogy persze, én se akarom egymás szívét összetörni de ez lehetne több is (persze tudom milyen nehéz egy távkapcsolat)
Nekem volt több kapcsolatom is, de soha nem bántak úgy velem ahogy ő. Megértettük egymást, egyszerűen a mai napig nem tudom elfelejteni őt, pedig jópár hónap eltelt.
Tudom, hogy nagyon-nagyon kedvelt és mindent megtett amit önmagához képest megtudott, de olyan könnyen “elengedte”. Még akkor is, mikor a nyáron eszembe jutott, megüzentem neki, még arra is az volt a válasza hát ugyanezt érzi de az èlet megy tovább….
Másoknál meg látom hogy nem akadály a táv, összejönnek. Ő megse próbálta pedig nagyon rég volt egyáltalán lánnyal. Nem pussoltam neki a témát egyébként, de ha rákérdezett elmondtam az álláspontom.
Nagyon hiányzik, és néha megkérdezem magamtól hogy vajon tényleg szeretett úgy velem lenni ahogy mondta? De ha igen, miért engedte el ezt olyan könnyen?
Vagy ez is egy introvertált dolog ami egyszerűen bőven komfortzónán kívüli?
De lehet csak én értékelem őt túl és oka lehet hogy ez nem jött össze
Lehetett volna, ha mindketten igazán akartuk volna, de nem tudom ő miért nem akarta, jellem kérdése-ez, vagy egyszerűen nem tudtam megfogni annyira hogy elgondolkozzon (ő nehezen lépi túl a komfortzónáját)
Honnan tudod hogy mikor fekudtem le vele? Masfel honapig ismerkedtunk, mielott lefekudtunk. Fogalmad sincs a sztorirol, miert itelkezel?
Nem adtam magam konnyen es o nem egy fszfej tipikus csavo volt, aki csak megkrni akart…
Nem, nem volt sok noje, hiszen a szexualis tapasztalataiban is ereztem ezt
Belezúgtál, hiányzik, belül mar, tép, fáj, itthon hasonlót sem találsz egyelőre, hiába pörgeted ezerrel a tindert...
Nyugi, majd megkönnyebbülsz és túl leszel rajta!
22 egyreszt primitiv a velemenyed, masodsorban fogalmad sincs se rolam se rola. Nem, nem kurogatott a vilagba, ismertem ot, lattam az eletvitelet, nem hazudott nekem, ahogy en se neki(: ugyanugy ismerkedtunk mint normalis emberek es te nekem egy anonim oldalon ne akard megmondani milyen ember vagyok milyen ertekekkel (egyebkent wtf, a szex bun? Ember 1,5 honap ismerkedes utan fekudtem le vele de egyebkent ha elso talalkozon lefekszek vele-ahhoz sincs semmi kozod. De mivel ez a srac nem ilyen volt, hanem lassan haladtunk)
Nem ismerkedek massal de hal istennek te ezt is jobban tudod, ahelyett hogy megkerdezned😊
Azért primitív a véleményem mert már leírták nagyon sokan szépen, érthetően, hogy nem kellettél neki kapcsolatra csak szexre és mégse akarod megérteni vagyis leírtam primitíven hátha végre fel fogod. Másrészt amiatt is olyan primitív mert primitívek vagytok mindketten. Modnhatni szarból akartál várat építeni.
Szexkapcsolatban voltatok hiába adott kulcsot, hiába "kedvelt", hiába programoztatok akkor is szexről szólt az egész. A szex érzelmek nélkül - a vonzalom nem igazán érzelem hanem ösztönös - primitív!!!
Nem voltál annyira jó, hogy távkapcsolatban legyen veled.
Védelmezheted őt. Akár lehet igazad is azzal kapcsolatban, hogy nem szoknyapecér, de nem változtat azon, hogy rád is unt, csak szexre kellettél.
Sírjál tovább utána. Te bajod ha te érzéseket viszel szexkapcsolatba! Amúgy meg hazudsz mint a vízfolyás mert a társkeresési témakörben vagyunk, vagyis jó ideje nincs párod és keresgélni akarsz. Úgyhogy nem hiszem el neked azt se, hogy a drága szexpartnered olyan ártatlan mint amilyennek lefestetted. :)))
Nézzük a tényeket! Leszögezted az elején, hogy neked ez nem komoly, csak szexkapcsolat és fel vagy háborodva, hogy betartotta a farok az egyezséget és nem nyomult rád. 🤣
Emellett leszögezted, hogy utálod a farok hazáját, nem tudod elképzelni ott az életed, haza is költöztél, ezután elvártad, hogy amikor visszalátogattál egy napra, programozzon veled.
De mégis hogyan? Mit csináljon addig az aktuális barátnőjével? Mondja neki, hogy bocsi, ideugrik egy napra a magyar ribim, ma nem érek rád? 🤣
"Nagyon introvertált típus volt egyébként, én ennek az ellentétje, neki minden 2x időbe, energiába telt mint nekem (pl megszervezni az életét/találkozni, alacsony energia szintje is volt)"
Bírom, hogy lemondod, de azért távkapcsolatra jó lenne, hogy simogassa a nem létező egódat.
"...néha megkérdezem magamtól hogy vajon tényleg szeretett úgy velem lenni ahogy mondta? De ha igen, miért engedte el ezt olyan könnyen? Vagy ez is egy introvertált dolog ami egyszerűen bőven komfortzónán kívüli?"
Hülye liba attól, hogy valaki intro attól még ha valaki iránt táplál romantikus érzéseket az nem jelenti azt, hogy maga mögött hagyja.
"Érdekes", hogy a szex nem esett komfortzónán kívül bár "kevés nővel volt dolga", de egy kapcsolat gondolata már tüstént gondokat okoz neki.
Egyébként mégis hogyan képzelted el az egészet? Majd ő jött volna hozzád kefélni havonta, két havonta és egymásra maszturbáltattok volna addig? Mert te kijelentetted, hogy utálod ahonnan származik és akkor nyilván nem igazán mennél oda vissza ugye.
Az az igazság, hogy mivel semmi, de semmi eszed nincs és komoly kapcsolatra kutyának nem kellesz így belementél szexbe és már véged van érte holott érthetően le volt szögezve általad is, hogy csak keféltek.
De mivel a nem létező egód nem bírja elviselni, hogy nem fogtad meg őt sem így kitalálsz mindent, hogy jobban érezd magad. Pedig a valóságban csak a nemi szerved miatt voltál jó.
"Nekem nem lenne bajom, ha azota pl megismertem volna valakit itthon de ez meg nem sikerult es valszeg jo ideig ez igyis marad"
Aham, te nem keresel senkit se. Alig várod, hogy más húzzon magára, hogy elfelejtsd a szóban forgó pasikát. Igazi kapcsolatfüggő vagy női tartás nélkül. Gratulálok!
"komoly kapcsolatra kutyának nem kellesz"
Azért ilyeneket nem kell a másik fejéhez vágni!
Kérdező, igenis lehet, hogy megfogtad, lehet, hogy beléd is zúgott, de mivel eleve leszögezted, hogy szexkapcsolat és tudta, hogy le fogsz XY időpontban lépni, ezért, hogy ne sérüljön az elkerülhetetlen miatt, leépítette magában, feldolgozta.
Nem gondolatolvasó, hogy kitalálja, hogy te is csak elnyomtad magadban, vagy hogy akkor ébredsz rá a hiányára, amikor már hónapok óta külön lesztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!