Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok/nők! A ti párotok/férje...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők! A ti párotok/férjetek milyen gyakran játszik számítógépes, konzolos vagy mobilos játékokkal? És ez zavar e titeket?

Figyelt kérdés

szept. 3. 20:09
A kérdező szavazást indított:
Egyáltalán nem játszik ilyenekkel, vagy olyan keveset, hogy nem tudok róla
Átlagosan heti 8 órát vagy kevesebbet
Átlagosan heti 16 órát vagy kevesebbet
Átlagosan heti 32 órát vagy kevesebbet
Átlagosan heti 50 órát vagy kevesebbet
Átlagosan heti 64 órát vagy kevesebbet
Átlagosan heti 64 órát vagy többet és nem ez a munkája
30 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
48%
A wc-n játszik, napi 30-40 petcet.
szept. 3. 20:10
 2/19 anonim ***** válasza:
50%
Heti max 2órát, azt is részletekben
szept. 3. 20:12
 3/19 anonim ***** válasza:
11%
Soha nem játszik. Ki is nevetném.
szept. 3. 20:16
 4/19 A kérdező kommentje:

#3.

És miért nevetnéd ki? Mi vicces lenne abban, ha játszana?

szept. 3. 20:30
 5/19 anonim ***** válasza:
51%
Nem játszik egyáltalán. Egy időben szókirakózott.
szept. 3. 20:32
 6/19 anonim ***** válasza:
17%

Kinjában csak mikor nem tud mit csinálni. Pl szabadnapja van én meg dolgozom. (Más beosztásunk van.)az üresjáratokban 35 éves letére ruházott be xboxba vagy mibe amit nagyon várt már, hogy kiadják. De ez mellett könyveket is olvas, másodállásban 4 féle üzletet is csinál. Szoval heti szinten mennek el neki videojátékkal pár órák csak vagy du esténként vagy ha össze vagyunk veszve, mosolyszünet van.

(Mondjuk engem sokkolt hogy felnott ff létére nem pl egy kiságyba ruházna be a leendő gyereknek hanem xboxra van esze csak..de ez más téma)

szept. 3. 20:37
 7/19 anonim ***** válasza:
85%

Mind a ketten játszunk, nem szokott zavarni, mert általában ugyanabban az időben ülünk le játszani és kb ugyanannyi órát. Vannak olyan hétvégék, amikor szombat reggeltől vasárnap estig játszunk (nyilván kivétel rendrakás, ebéd, szex, stb), de nem ez a jellemző és nem hanyagoljuk a barátokat, lakáson kívüli programokat sem.

Általában az van, ha valamelyikünknek eszébe jut, hogy jó lenne elmenni ide-oda, összefutni xy-nal, stb akkor az élvez előnyt. Ha abszolút semmi tervünk nincs a hétvégére, akkor játszunk.

Ő néha leül hétköznap is 1-2 órára, én nem szeretek ilyen kevés időre belekezdeni játékba, de ilyenkor én olvasok, rajzolok vagy akármi amihez kedvem van.

33N

szept. 3. 20:40
 8/19 anonim ***** válasza:
90%
#6 Ne bassz már fel, hogy nem vehet magának ennyit sem anélkül, hogy hepciáskodj. Dolgozik, másodállásban 4 dologgal is foglalkozik te meg itt vergődsz. Hát behalok..
szept. 3. 20:48
 9/19 anonim ***** válasza:
58%

Most nem azért, de miért lett lepontozva mindenki, aki minimális játékidőről számolt be? A kérdésre válaszoltunk, valós információt.

És az én párom legalábbis, nem azért játszik ennyit, mert csesztetem, hogy ne csinálja, szimplán ennyire van ideje és kedve. Ha akarná végigjátszhatná a hétvégét, de nem teszi, mert szivesebben jön-megy. Mi ezzel a baj?

szept. 3. 21:38
 10/19 A kérdező kommentje:

#9.

Nincs ezzel baj, nem tudom miért pontozták le. Én nem pontozzam le…

szept. 3. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!