Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köteles vagyok a párom gyerekével foglalkozni és nevelni?
Páromnak van egy 4 éves kislánya. Párom 34 éves férfi én 29 nő.
Amikor nála van a kislánya teljesen úgy érzem, hogy az egészet rám nyomja. Mivel nő vagyok foglakozzak vele stb. Őszintén én nem szeretnék a kislánnyal foglalkozni, nem az én gyerekem. Párom mondta, hogy nyugodtan neveljem, de nem gondoltam, hogy minden rám fog hárulni ebben az esetben. Teljesen el van kényeztetve a kislány. Mindent odaadnak és megvesznek neki csak ne sírjon/hisztizzen. Kapcsolatunk elején még játszottam vele, de az apja nem jön és nem kapcsolódik be csak leül és nyomja a PS-t. Így hát én elengedtem a dolgot. Most szoktatják bilire. Múltkor kérte, hogy töröljem ki a fenekét. Mondtam neki, hogy nem mivel nem az én gyerekem. Erre teljesen megharagudott. Fürdeni se tudok elmenni, mert a kislány mindig követ, kértem párom, hogy foglalkozzon már vele, amíg fürdeni szeretnék, de erre csak annyit mondott, hogy veled akar lenni és nem velem.
Azt kellene kérdezned inkább, hogy:
"Jogos emiatt kidobni a párom, ugye?"
Nem értem miért vagy még vele amikor a saját gyerekével nem foglalkozik. Szerinted a ti közös gyereketekkel fogna, vagy mi?
Miért lennél köteles?
És remélem, nem akarsz gyereket. Ha mégis, akkor keress másik apa jelöltet, mert ez a pasi nagyon gáz.
Tisztelettel, komolyan, férfiként kérdem!
Nektek nőknek, miért kell bukott/használt pasi? Pláne gyerekes!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!