Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Köteles vagyok a párom gyereké...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Köteles vagyok a párom gyerekével foglalkozni és nevelni?

Figyelt kérdés

Páromnak van egy 4 éves kislánya. Párom 34 éves férfi én 29 nő.

Amikor nála van a kislánya teljesen úgy érzem, hogy az egészet rám nyomja. Mivel nő vagyok foglakozzak vele stb. Őszintén én nem szeretnék a kislánnyal foglalkozni, nem az én gyerekem. Párom mondta, hogy nyugodtan neveljem, de nem gondoltam, hogy minden rám fog hárulni ebben az esetben. Teljesen el van kényeztetve a kislány. Mindent odaadnak és megvesznek neki csak ne sírjon/hisztizzen. Kapcsolatunk elején még játszottam vele, de az apja nem jön és nem kapcsolódik be csak leül és nyomja a PS-t. Így hát én elengedtem a dolgot. Most szoktatják bilire. Múltkor kérte, hogy töröljem ki a fenekét. Mondtam neki, hogy nem mivel nem az én gyerekem. Erre teljesen megharagudott. Fürdeni se tudok elmenni, mert a kislány mindig követ, kértem párom, hogy foglalkozzon már vele, amíg fürdeni szeretnék, de erre csak annyit mondott, hogy veled akar lenni és nem velem.

szept. 3. 16:25
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
65%
Nem vagy köteles. Legfeljebb otthagy a párod.
szept. 3. 16:29
 2/58 anonim ***** válasza:
100%

Azt kellene kérdezned inkább, hogy:

"Jogos emiatt kidobni a párom, ugye?"

Nem értem miért vagy még vele amikor a saját gyerekével nem foglalkozik. Szerinted a ti közös gyereketekkel fogna, vagy mi?

szept. 3. 16:29
 3/58 anonim ***** válasza:
100%
ajjaj ez nem lesz hosszú kapcsolat
szept. 3. 16:30
 4/58 anonim ***** válasza:
100%
Ne hagyd magad! Apuka ingyen szittert keres, hogy ő játszhasson. Keress magadnak gyerektelen férfit!
szept. 3. 16:30
 5/58 anonim ***** válasza:
89%

Miért lennél köteles?

És remélem, nem akarsz gyereket. Ha mégis, akkor keress másik apa jelöltet, mert ez a pasi nagyon gáz.

szept. 3. 16:32
 6/58 anonim ***** válasza:
39%

Tisztelettel, komolyan, férfiként kérdem!

Nektek nőknek, miért kell bukott/használt pasi? Pláne gyerekes!

szept. 3. 16:34
 7/58 anonim ***** válasza:
71%
Én csak azt nem értem miért jöttél össze gyerekes férfival ráadásul össze is költöztetek? Lehet szidni a párodat, de ha tudod előre hogy nem kell más gyereke akkor miért nem szingli pasit kerestél?
 8/58 anonim ***** válasza:
 9/58 anonim ***** válasza:
35%
Szegény kislány, se az anyja, se az apja, se a "mostohaanyja" nem szereti igazán. Azért mászkál utánad mert még te is többet foglalkoztál vele mint a saját szülei. Elvált szülők gyermeke, az is törés neki hiába csak négy éves. Értem én, hogy nem a te gyereked és nem vagy köteles nevelni, de ha szereted a párod akkor segítesz neki körülötte. Persze ez nem azzal egyenlő, hogy akkor teljes mértékben rád nyomja, de akkor sem lehet úgy hozzá állni ahhoz a kislányhoz, hogy nem az enyém szóval még egy pohár vizet se adok neki.
szept. 3. 16:36
 10/58 anonim ***** válasza:
96%
Kell ez neked? 29 éves vagy, keress terhek nélküli pasit..
szept. 3. 16:41
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!