Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Köteles vagyok a párom gyereké...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Köteles vagyok a párom gyerekével foglalkozni és nevelni?

Figyelt kérdés

Páromnak van egy 4 éves kislánya. Párom 34 éves férfi én 29 nő.

Amikor nála van a kislánya teljesen úgy érzem, hogy az egészet rám nyomja. Mivel nő vagyok foglakozzak vele stb. Őszintén én nem szeretnék a kislánnyal foglalkozni, nem az én gyerekem. Párom mondta, hogy nyugodtan neveljem, de nem gondoltam, hogy minden rám fog hárulni ebben az esetben. Teljesen el van kényeztetve a kislány. Mindent odaadnak és megvesznek neki csak ne sírjon/hisztizzen. Kapcsolatunk elején még játszottam vele, de az apja nem jön és nem kapcsolódik be csak leül és nyomja a PS-t. Így hát én elengedtem a dolgot. Most szoktatják bilire. Múltkor kérte, hogy töröljem ki a fenekét. Mondtam neki, hogy nem mivel nem az én gyerekem. Erre teljesen megharagudott. Fürdeni se tudok elmenni, mert a kislány mindig követ, kértem párom, hogy foglalkozzon már vele, amíg fürdeni szeretnék, de erre csak annyit mondott, hogy veled akar lenni és nem velem.

szept. 3. 16:25
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
94%

Nekem mindig akkor akadna valami elintézni valóm,mikor ott van vele a kislány. Hagyd csak magukra őket. Akkor az apuka is rákényszerül,hogy foglalkozzon a kislánnyal. Ha meg nem tetszik neki,akkor ezt a gyerek anyjával meccseljék le. Neked semmi felelősséged nincs ebben a történetben.

Ja és azt én sem hagyom ki,hogy ez a pasi kuka.

szept. 3. 17:43
 42/58 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy köteles!

Amúgy nyugodtan ismerkedhetsz gyerekes férfiakkal is, nem mindegyik kretén gyökér. Attól még, hogy van gyereke előző kapcsolatból, még nem feltétlenül fogja a nyakadba akasztani, hanem tiszteletben tartja, hogy ez nem a te feladatod.

Amúgy mi vonzott téged ebben a pasiban? Mert így leírásból nagyon taszító jellemnek tűnik. Igazi antiférfi.

szept. 3. 17:56
 43/58 anonim ***** válasza:
81%

Na, ezért nem jönnék össze olyan férfival, akinek már van gyereke.

Egyébként nem vagy köteles, semmi közöd nincs a gyerekhez.

Apuka viszi láthatásra, nevelje, foglalkozzon vele ő.

szept. 3. 18:21
 44/58 anonim ***** válasza:
100%
Mi egy nagy mozaik család vagyunk. Nem lehet úgy élni, hogy nem foglalkozunk egymás gyerekeivel, bár már nagyobbak. De hát ez szempont is volt mindkettőnknél, amikor ismerkedtünk, hogy a gyerekeink is jól kijöjjenek a másikkal. Olyannal meg, aki nem törődik a sajátjával biztos össze nem jöttem volna, hisz az milyen ember... Ez nem azt jelenti, hogy kötelező a másik gyerekével játszani, ha nincs hozzá kedvem (a sajátommal sincs sokszor és meg is mondom neki), de akadt erre is példa többször. De találja fel magát vagy vidd le a játszótérre... De szoktam rájuk főzni, mosni, lelkizni velük, ajándékot venni nekik, vécét pucolni, focizni, körmöt vágni, esti mesét mondani vagy szinte bármi, amit kell és belefér. Ahogy a férjem is szokott tök egyedül boldogulni az enyémekkel. Persze nem fogunk annyira kötődni hozzájuk, mint a sajátjainkhoz, de egy jó nagynénis/-bácsis vagy hasonló viszony van már velük és érdekel minket a sorsuk, milyen ember lesz belőlük. Egyrészt emberbaráti szeretetből, másrészt önzően, mert hatással lesznek az életünkre és a gyerekeink életére még felnőttként is.
szept. 3. 18:31
 45/58 anonim ***** válasza:
86%
Én kvara nem nevelnem más kolyket
szept. 3. 18:39
 46/58 anonim ***** válasza:
16%
Hát én annyit tudok erre írni, hogy bár egy semmirevaló a párod te sem vagy sokkal különb tőle. Attól tekintsük el, hogy nem a te gyereked. Nagyon jó kifogásként szolgál. Hogyha én legalább sajnálom akkor törődök vele mivel a páromról sehogyan se tudok lemászni olyan HP vagyok. Ha gyermekes apával kezdtél ki és te a jövőben szeretnél gyermeket akkor nagyon rossz árnyékot vet rád ahogy nyilatkozol róla. Vagy megszoksz, vagy megszöksz. De ha maradsz és még vajas kenyeret se kensz meg a kislánynak akkor ne csodálkozz, hogy a párod dob ki téged.
szept. 3. 18:43
 47/58 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem ez kamu kérdés,a szövegkörnyezetből is lejön hogy pasi írta,meg egy csomó baromságot ír amivel nincs is tisztában,4 éves gyerek es bilizik,szobatisztán mehet oviba a legtöbb esetben,de ő már ezek szerint,már egy éve ovis a kora szerint de minimum fél,ott már jeleznék hogy a bili már kevés,a pelus meg nem jó már,plussz az ADHD,ami ugye hiperaktívitás,az ilyen gyerek nem ül le barbizni,meg sorolhatnám,hülye provokáló kérdés
szept. 3. 18:44
 48/58 anonim ***** válasza:
29%

Jól értettem, hogy nem éltek együtt? A láthatásos napokon ne találkozz vele, oldja meg. De ez csak átmeneti megoldás, a végleges az, hogy otthagyod. Legközelebb meg keress olyat, akinek nincs gyereke. Még ha nem is olyan mint ez a pasi, akkor sem megfelelő partner egy 29 éves gyerektelen nőnek.

N

szept. 3. 18:46
 49/58 anonim ***** válasza:
45%
#47 megspóroltad nekem a választ :) Ez egy ostoba, gyerekekről semmit se tudó férfi provokátor kérdése.
szept. 3. 18:46
 50/58 anonim ***** válasza:
87%
Nem értem milyen jövőt tervezel egy ilyen férfivel/apával. Még ha van is annyi eszed, hogy magadnak legalább nem csináltatsz vele gyereket ez akkor is a legsilányabb párok egyike amilye lehet egy igényes nőnek.
szept. 3. 19:11
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!