Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köteles vagyok a párom gyerekével foglalkozni és
nevelni?
Figyelt kérdés
Páromnak van egy 4 éves kislánya. Párom 34 éves férfi én 29 nő.
Amikor nála van a kislánya teljesen úgy érzem, hogy az egészet rám nyomja. Mivel nő vagyok foglakozzak vele stb. Őszintén én nem szeretnék a kislánnyal foglalkozni, nem az én gyerekem. Párom mondta, hogy nyugodtan neveljem, de nem gondoltam, hogy minden rám fog hárulni ebben az esetben. Teljesen el van kényeztetve a kislány. Mindent odaadnak és megvesznek neki csak ne sírjon/hisztizzen. Kapcsolatunk elején még játszottam vele, de az apja nem jön és nem kapcsolódik be csak leül és nyomja a PS-t. Így hát én elengedtem a dolgot. Most szoktatják bilire. Múltkor kérte, hogy töröljem ki a fenekét. Mondtam neki, hogy nem mivel nem az én gyerekem. Erre teljesen megharagudott. Fürdeni se tudok elmenni, mert a kislány mindig követ, kértem párom, hogy foglalkozzon már vele, amíg fürdeni szeretnék, de erre csak annyit mondott, hogy veled akar lenni és nem velem.
Nekem mindig akkor akadna valami elintézni valóm,mikor ott van vele a kislány. Hagyd csak magukra őket. Akkor az apuka is rákényszerül,hogy foglalkozzon a kislánnyal. Ha meg nem tetszik neki,akkor ezt a gyerek anyjával meccseljék le. Neked semmi felelősséged nincs ebben a történetben.
Ja és azt én sem hagyom ki,hogy ez a pasi kuka.
szept. 3. 17:43
42/58 anonim válasza:
Nem vagy köteles!
Amúgy nyugodtan ismerkedhetsz gyerekes férfiakkal is, nem mindegyik kretén gyökér. Attól még, hogy van gyereke előző kapcsolatból, még nem feltétlenül fogja a nyakadba akasztani, hanem tiszteletben tartja, hogy ez nem a te feladatod.
Amúgy mi vonzott téged ebben a pasiban? Mert így leírásból nagyon taszító jellemnek tűnik. Igazi antiférfi.
szept. 3. 17:56
43/58 anonim válasza:
Na, ezért nem jönnék össze olyan férfival, akinek már van gyereke.
Egyébként nem vagy köteles, semmi közöd nincs a gyerekhez.
Apuka viszi láthatásra, nevelje, foglalkozzon vele ő.
szept. 3. 18:21
44/58 anonim válasza:
Mi egy nagy mozaik család vagyunk. Nem lehet úgy élni, hogy nem foglalkozunk egymás gyerekeivel, bár már nagyobbak. De hát ez szempont is volt mindkettőnknél, amikor ismerkedtünk, hogy a gyerekeink is jól kijöjjenek a másikkal. Olyannal meg, aki nem törődik a sajátjával biztos össze nem jöttem volna, hisz az milyen ember... Ez nem azt jelenti, hogy kötelező a másik gyerekével játszani, ha nincs hozzá kedvem (a sajátommal sincs sokszor és meg is mondom neki), de akadt erre is példa többször. De találja fel magát vagy vidd le a játszótérre... De szoktam rájuk főzni, mosni, lelkizni velük, ajándékot venni nekik, vécét pucolni, focizni, körmöt vágni, esti mesét mondani vagy szinte bármi, amit kell és belefér. Ahogy a férjem is szokott tök egyedül boldogulni az enyémekkel. Persze nem fogunk annyira kötődni hozzájuk, mint a sajátjainkhoz, de egy jó nagynénis/-bácsis vagy hasonló viszony van már velük és érdekel minket a sorsuk, milyen ember lesz belőlük. Egyrészt emberbaráti szeretetből, másrészt önzően, mert hatással lesznek az életünkre és a gyerekeink életére még felnőttként is.
szept. 3. 18:31
45/58 anonim válasza:
Én kvara nem nevelnem más kolyket
szept. 3. 18:39
46/58 anonim válasza:
Hát én annyit tudok erre írni, hogy bár egy semmirevaló a párod te sem vagy sokkal különb tőle. Attól tekintsük el, hogy nem a te gyereked. Nagyon jó kifogásként szolgál. Hogyha én legalább sajnálom akkor törődök vele mivel a páromról sehogyan se tudok lemászni olyan HP vagyok. Ha gyermekes apával kezdtél ki és te a jövőben szeretnél gyermeket akkor nagyon rossz árnyékot vet rád ahogy nyilatkozol róla. Vagy megszoksz, vagy megszöksz. De ha maradsz és még vajas kenyeret se kensz meg a kislánynak akkor ne csodálkozz, hogy a párod dob ki téged.
szept. 3. 18:43
47/58 anonim válasza:
Szerintem ez kamu kérdés,a szövegkörnyezetből is lejön hogy pasi írta,meg egy csomó baromságot ír amivel nincs is tisztában,4 éves gyerek es bilizik,szobatisztán mehet oviba a legtöbb esetben,de ő már ezek szerint,már egy éve ovis a kora szerint de minimum fél,ott már jeleznék hogy a bili már kevés,a pelus meg nem jó már,plussz az ADHD,ami ugye hiperaktívitás,az ilyen gyerek nem ül le barbizni,meg sorolhatnám,hülye provokáló kérdés
szept. 3. 18:44
48/58 anonim válasza:
Jól értettem, hogy nem éltek együtt? A láthatásos napokon ne találkozz vele, oldja meg. De ez csak átmeneti megoldás, a végleges az, hogy otthagyod. Legközelebb meg keress olyat, akinek nincs gyereke. Még ha nem is olyan mint ez a pasi, akkor sem megfelelő partner egy 29 éves gyerektelen nőnek.
N
szept. 3. 18:46
49/58 anonim válasza:
#47 megspóroltad nekem a választ :) Ez egy ostoba, gyerekekről semmit se tudó férfi provokátor kérdése.
szept. 3. 18:46
50/58 anonim válasza:
Nem értem milyen jövőt tervezel egy ilyen férfivel/apával. Még ha van is annyi eszed, hogy magadnak legalább nem csináltatsz vele gyereket ez akkor is a legsilányabb párok egyike amilye lehet egy igényes nőnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!