Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A te barátnőd/feleséged is elpakol mindig mindent, hogy alig lehet valamit is megtalálni, semmi nem ott van, ahova tetted, ahol megszoktad? Hogy viseled?
Nem kotnyelesebb ő, mint amennyire szétszórt te. Egyszerűen arról van szó, hogy neked igényed lenne arra a szabadságra, hogy ott tedd le a cuccot, ahol éppen jól esik, és várjon meg ott. Neki meg igénye van a rendre, hogy szanaszét hagyott cuccok ne zavarják.
Ha azt akarod leboxolni, melyik igény a legitimebb, akkor teljesen rossz irányba mégy. Megmagyarázhatod, hogy ő kotnyeles, de ha sikerül, akkor lenyomtál a torkán valamit, amivel igazából a saját párkapcsolatodat mérgezed. Tartsd tiszteletben az igényeit, és kommunikáld a sajátodat, majd keressetek megoldást.
Mint mondtam korábban nálunk pl tök bevált, hogy ha széthagyok valamit, ami őt zavarja, akkor egy fix helyre teszi őket, és ott mindig megtalálom. Nekem nem kell keresgélni, neki nem kell a cuccokat néznie. Csomószor én magam is behajítom a fiókba, és kész. Ezzel elég szépen elvagyunk.
Ameddig azt csináltuk, mint te és a #37-es, addig csak veszekedtünk vég nélkül, hogy ki a rumlis, igénytelen, ki pedig a stréber, kotnyeles.
Mondjuk felőlem széthagyhatnád a cuccaidat, de akkor menne egy szép nagy szemeteszsákba. Tudod, mint a nagyobb gyerekeknél, akiket hiába kérsz meg, hogy rakjanak rendet, nagy ívben szrnak rá ;)
Engem egy percig nem zavarna, majd kiválogatod a zsákból, ami kell - vagy élsz egy szemétdombon, egyedül.
Én személy szerint nem pakolgatnám el utánad még az említett kulcsot sem, egyszerűen hagynám, hogy egy bizonyos idő után tűnjön el és engem kérdeznél meg, hogy nem láttam-e mert nem tudod hová raktad el! :DDD
A többi elpakolgatás nem tudom milyen mértékben van, de talán nem ártana kinyitni a szádat és tudatni vele, hogy NE PAKOLJA EL a cuccaid!
Persze ha trehány disznó vagy akkor jó hülye, hogy pakolgat utánad és nem zavar el téged a szemétdombra ahová való vagy! :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!