Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A te barátnőd/feleséged is elpakol mindig mindent, hogy alig lehet valamit is megtalálni, semmi nem ott van, ahova tetted, ahol megszoktad? Hogy viseled?
2
De mit pakol el?
Ha te elrakod magad után a dolgaidat, akkor ő mit csinál? Megkeresi őket a helyükön és átrakja máshova?
Nem. Hazaérek, lerakom pl. a kulcsot az asztalra, és 2 perc múlva már nincs ott. De mással is ez van, és picit zavaró ez a "majd én tudom, már megint széthagysz mindent, elrakom a helyére" hozzáállása. És ha nekem még más dolgom van még vele, máshova kell, érted...
Azért kérdezem, hogy ez mennyire általános, vagy csak ő ilyen típus.
Jó kis kirándulás lenne egyszer együtt körbejárni a lakást, mindenhova benézni és felfedezni, megtudni, hogy hol mi van, mi hol van, mi a helye egy-egy bizonyos dolognak. A saját cuccaidnak te jelölj ki helyet, és mindig oda tedd és tedd vissza, így mindig meg fogod találni őket.
Persze beszélgetni, megbeszélni és változtatni is lehet a lakástúra során.
Rend: Mindennek van helye, és minden a helyén van.
Persze, hogy így már könnyű lesz!
Én vagyok az elpakoló barátnő. Könyörögnöm kell, hogy pakolja el legalább csak a saját asztalát.
Ha ott marad, akkor nem csak összehányva néz ki, hanem még a macska is leveri. Azért a drága kamera-objektívek esetén ez nem olyan vicces.
Először fogtam mindent, és a szükséges dolgokat beraktam egy dobozba, a felesleges dolgokat és a szemetet kidobtam. Szép, tiszta lett az asztal, már csak a dobozban lévő dolgokat kellett volna elrendeznie.
2 éve nem sikerült.
Aztán most kicsit átrendeztem a polcot, tettem fel két kosarat - egyikben kamerás (illetve általam annak ítélt, én nem vagyok része a fotós világnak) kábelek vannak, a másikban a többi fotós felszerelés.
Az se jó, mert nem talál semmit, eddig az asztalon tudta hogy mi hol van (közben ha lever valamit a macska, akkor miért volt olyan helyen, ahol leverheti...)
Szóval szeretném hallani a párod sztoriját is.
De miért az asztalra rakod a kulcsot? Miért nem rögtön a kulcstartóra, vagy ahol a helye van? Értem, hogy ez idegesítő neked, de te meg azt értsd meg, hogy neki is idegőrlő, hogy egyfolytában utánad kell pakolnia, mert ott esnek ki a dolgok a kezedből, ahol éppen vagy. Nyilván ez nem így kezdődött, hanem az évek alatt alakult ki benne a tapasztalat, hogy széthagysz mindent és megőszülhet, ha arra vár, hogy majd a helyére rakod valamikor.
Hogy a kérdésedre is válaszoljak, mondhatjuk, hogy elég általános, hogy a feleségnek kell pakolni a család után, különben, a "jajj csak 5 percre lerakom ide" dolgok még 3 hét múlva is ott lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!