Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A te barátnőd/feleséged is elpakol mindig mindent, hogy alig lehet valamit is megtalálni, semmi nem ott van, ahova tetted, ahol megszoktad? Hogy viseled?
Mondjuk, hogyha nem mindent odahánynál, ahová épp esik, talán neki sem kellene pakolnia utánad.
Nekem a halálom volt, amikor az exem minden szrt letett oda, ahol épp kedve volt, ergo az egész lakás egy kacathalmaz volt. Nevetséges...
Ja, és persze ment a rinya állandóan, hogy "miért teszem el"? Hát mondjuk, mert normálisan élni akarok a lakásban, nem a szrjaidat kerülgetni mindenhol.
Tényleg mindenhol... nevetséges. Nem is vagyok együtt vele már vagy tízéve :D
A főzést, ami egy FOLYAMAT ne keverd ide! Annak semmi köze ahhoz hogy te széthagyod a cuccaidat.
De jellemző rátok, hogy tereltek meg a másikra toljátok a felelősséget, ahelyett, hogy picit odafigyelnétek.
Mások úgy kezelik az ilyen helyzeteket hogy elpakolnak maguk után.
Már az oviban is tanítják a kicsiket erre, fel kéne zárkóznod!
"37: Ez lenne a megoldás?"
Kérdező, lefordítom, mi történik: a hozzászólók félrteértették a szándékod, és úgy látják, a barátnődet hibáztatod amiért elpakolja a széthagyott cuccaidat. Számukra a normális viselkedés, hogy a helyére kell tenni a dolgokat, ezért szerintük te vagy a hibás, és másokat hibáztatsz a saját hibádért; ezen jól felcseszték magukat.
A #37-es ahelyett, hogy explicit közölte volna veled, hogy nem ért egyet a dilemmáddal, inkább odaszúrt egyet, hogy akkor talán éljél egyedül.
Hát ja, véletlenül sem az ilyen kotnyeles nők okozzák a gondot, értem.
Sok vitánk volt már ebből, de képtelen változtatni, pedig szóltam már, hogy ne nyúljon a dolgaimhoz, valamiért mégis azt hiszi, hogy az ő dolga mindenhol "rendet" tartani, és csak úgy jó, ahogy ő elképzeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!