Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újra megtalálni a párom? F
Egész életemben 3 olyan embert találtam akinek az EQ-ja az én szintemmel versenyez. Sajnos vagy nem sajnos, engem bő kezűen megáldott a sors vele.
Az egyiküknél amint ezt megéreztem a legelején, tudtam hogy ő egy olyan ember akit el tudnék venni feleségül.
Sok sok év után vége lett a kapcsolatunknak mert azt éreztük az életben mást akarunk csinálni.
Viszont elgondolkoztam hogy ki tudja találok-e még ilyen nőt. És ha igen, merre keressem. Most azért írok ide mert én tényleg nem tudom merre, hol kereshetném meg a társam. Persze, Tinder és minden egyéb társai használatban, élőben is keresek. Eddig nem találtam meg azt amit kerestem. Ez tényleg csak a szerencsén múlik? Keressek és hátha egyszer jobbra húz és megtalálom?
Bocsánat ha se füle se farka az egésznek, és a valódi kérdés nem született meg, hangosan gondolkozom egyszerűen és bárkinek bármi hasznos tanácsa, véleménye van, szívesen meghallgatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!