Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy 34 évesen nem tudom megtalálni a párom,még netes társkeresők segítségével sem?
Ma Facebook társkereső segítségével volt egy talim, párszor beszéltünk messengeren a lánnyal. Még szinte alig mutatkozott be,már mondta,hogy bocsi nem téged kereslek.
Előző randim,el sem jöt a megbeszélt talira. Az az előtti pedigrandi közben , ilyen kis vendéglátó egységben, kikéretőzött a mosdóban,majd közben koccolt szó nélkül.
Miért lehetek én ennyire szerencsétlen a nők körében? mit ronthatok el vajon? Már lassan az az érzésem van, hogy ideje bezárkóznom,úgysem találom meg a nőt.. 34, férfi, Győr..
Azért itt valami komolyabb baj is van. Jó eséllyel a képek nagyon nem fedik a valóságot, ha rögtön koccolnak...
Néha én is járok úgy, hogy már a legelején közli a lány, hogy bocs mégse, de azért egy beszélgetést akkor is megejtünk, ha már úgyis eljöttünk.
De az tény, hogy ennyi idősen férfiként sem könnyű: a 30 alattiak "papának" hisznek, 30 fölött pedig sok az anyuka illetve, aki okkal nem kelt el...
Szintén 34F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!