Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha zárkózott vagyok akkor szerintetek sem fogom soha megtalálni a párom akivel boldog lehetek?
Figyelt kérdés
Mivel ilyen típus vagyok, így nem nagyon van lehetőségem hol ismerkedni. Még nem volt barátnőm. Belsőre rendes vagyok, ezt mások is így gondolják. Külsőre sem vagyok visszataszító. Csak ugye a személyiségem miatt eléggé nehéz az ismerkedés. Szerintetek az ilyenek mint amilyen én vagyok lehetnek valaha boldogak egy nővel?2019. jún. 29. 22:56
1/6 anonim válasza:
Egy közvetlen lány ezen tud segíteni, de csak akkor ha ebben te is segítesz neki! Próbálj nyitni, főleg az olyan lányok felé akik tetszenek. Van ilyen lány jelenleg?
2/6 A kérdező kommentje:
Nincsen sajnos.
2019. jún. 29. 23:08
3/6 anonim válasza:
Nos, akkor ezen csak te tudsz változtatni! : ) Meg kell ismerni őket, lehet egészen másképp látod majd!
4/6 anonim válasza:
Eredetileg én is zárkózott típusvagytok, gyakran megjegyzik, hogy elég csendes vagyok, de ezen igyekszem változtatni is, szoktam ismerkedni ahol tudok, legtöbbször interneten megy legjobban ilyen téren, ott meg nem szoktam csalódni.
Ha semmit nem teszel annak érdekében, hogy legyen valakid, akivel boldog leszel, akkor biztosan nem lesz. Ha teszel érte, a magad módján próbálod megkeresni a módját, akkor még nagyobb lehet az esély rá.
5/6 anonim válasza:
#4 vagyok* , elírás volt, elnézést.
6/6 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy megtalálod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!