Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 éves nőként mennyi esélyem van megtalálni az igazit?
28 évesen nem vagy még elkésve. Azt meg nagyon nehéz elhinni, ha kedvesnek, szépnek tartanak, mégse kellesz igazán senkinek. Lehet túl magasak az igényeid?
Egyébként én olyanróé nem hallottam, hogy egy nő egyedül maradt volna, mégha csúnyácska is.
Bárhol találsz normális, akár jóképű férfit. Nem is értem a kérdésed. A nőknél az szokott a gond lenni, hogy extrém magasra teszik a lécet magukhoz képest.
Sőt, az is jusson az eszedbe, hogy te nőként mennyivel előnyösebb helyzetbe vagy, mint egy 28 éves férfi.
Te vagy a befogadó, te döntesz.
"Hiába vagyok mások által kedvesnek, szépnek tartott, még se kellek úgy igazán senkinek."
Ilyen felelősséghárító, válogatós, tini szintű hozzáállással semekkora.
Ha nagyon nem találsz senkit, még mielőtt teljesen feladod szólj! ;-)
48+Ffi
28 évesen még fiatal vagy, pont az egyik legjobb korban.
Ne feszülj rá erre, aztán spontán biztosan sok udvarlód lesz. A kisugárzáson meglátszik az önértékelési zavar. Azt tudom ajánlani engedd el ezeket a gondolatokat és állj pozítívan a dolgokhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!