Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 28 éves nőként mennyi esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28 éves nőként mennyi esélyem van megtalálni az igazit?

Figyelt kérdés
Hiába vagyok mások által kedvesnek, szépnek tartott, még se kellek úgy igazán senkinek. Ha valakivel valamilyen "kapcsolatba" kerülök is, az se tart sokáig. Volt már úgy hogy én szakítottam, mert olyan bunkó volt az illető, volt olyan, mikor engem dobtak csúnyán. Általában átvertek, kihasználtak. Míg másoknak ennyi idősen már mindenük megvan: férj, gyerek. De velem még csak párkapcsolatot sem akarnak. Úgy tűnik eddig, hogy én örök magányra vagyok ítélve. Facebookon is csak azt látom, hogy mások házasodnak, gyereket szülnek. Nem tudom mit tehetnék, másokban is van hiba, de én olyan szerencsétlen vagyok.
2019. jún. 29. 16:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%

28 évesen nem vagy még elkésve. Azt meg nagyon nehéz elhinni, ha kedvesnek, szépnek tartanak, mégse kellesz igazán senkinek. Lehet túl magasak az igényeid?

Egyébként én olyanróé nem hallottam, hogy egy nő egyedül maradt volna, mégha csúnyácska is.

2019. jún. 29. 16:23
 2/11 anonim ***** válasza:
22%

Bárhol találsz normális, akár jóképű férfit. Nem is értem a kérdésed. A nőknél az szokott a gond lenni, hogy extrém magasra teszik a lécet magukhoz képest.

Sőt, az is jusson az eszedbe, hogy te nőként mennyivel előnyösebb helyzetbe vagy, mint egy 28 éves férfi.

Te vagy a befogadó, te döntesz.

2019. jún. 29. 16:26
 3/11 anonim ***** válasza:
27%

"Hiába vagyok mások által kedvesnek, szépnek tartott, még se kellek úgy igazán senkinek."

Ilyen felelősséghárító, válogatós, tini szintű hozzáállással semekkora.

2019. jún. 29. 16:34
 4/11 anonim ***** válasza:
Semmi, ha ezt a neten, pláne itt, kell megkérdezned.
2019. jún. 29. 18:37
 5/11 anonim ***** válasza:
63%

Ha nagyon nem találsz senkit, még mielőtt teljesen feladod szólj! ;-)

48+Ffi

2019. jún. 29. 18:50
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

28 évesen még fiatal vagy, pont az egyik legjobb korban.

Ne feszülj rá erre, aztán spontán biztosan sok udvarlód lesz. A kisugárzáson meglátszik az önértékelési zavar. Azt tudom ajánlani engedd el ezeket a gondolatokat és állj pozítívan a dolgokhoz!

2019. jún. 29. 18:51
 7/11 anonim ***** válasza:
Valami hiba csak van a külsőddel. Azon kéne dolgoznod.
2019. jún. 29. 18:59
 8/11 anonim ***** válasza:
Ismerkedj, sportolj, túrázz, utazz, menj képzésre, és légy nyitott. Így tuti befut valaki. Vagy itt:).
2019. jún. 29. 19:11
 9/11 mikeXxX ***** válasza:
1 Hibádat már látom baromira pesszimista vagy nálam ez már game over . 40f
2019. jún. 30. 06:16
 10/11 anonim ***** válasza:
Van kedved ismerkedni esetleg?
2019. jún. 30. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!