Nem tudom ez e a megfelelő kateg. Egy volt katonatársam után kutatok. Sajnos úgy tudom nevet változtatott csak a 2. keresztnevét tartotta meg. Az Robi volt. Csak úgy van esélyem megtalálni ha magánnyomozót fogadok? Az meg sokba kerül. (80-90 ezer)
Esetleg életkor, személyleírás, bármi más?
Tudod te, hány Robi lakik Debrecenben? (már ha még mindig ott lakik)
Szia!
Ahogy már mondta valaki, próbáld közösségi oldalon megkeresni valami rokonát.
Gondolom a régi vezetéknevét tudod, tehát vagy tesóját, vagy a szüleit, esetleg unokatestvéreit megtalálhatod.
bár nem biztos, hogy a rokonok Debreceniek, ezért hely alapján sem tudsz sajnos keresni, de fogalmazz meg egy levelet, amiben megfogalmazod, amit ide is leirtál és küldd el az összes embernek körlevélben, aki nem az a vezetékneve, mint ami régen a katona társadnak.
A végén kérj elnézést az "alkalmatlankodásért", ha esetleg nem ismerik őt, de mondd el, hogy csak igy tudod megtalálni, hiszen ez az összes információd róla.
Szerintem senki nem fogja leharapni a fejed egy kéretlen levélért, de nagy eséllyel megtalálhatod őt.
Sok sikert!
L/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!