Fogadtatok már magánnyomozót? Mik a tapasztalatok? Mit tudtok az árakról?
minek neked magánnyomozó???
ha a párod után nyomoztatnál, akkor ott megette a fene az egészet, csak pénzkidobás, hiszen bizalom nélkül nem sok értelme van a kapcsolatnak.
egyébként marha drága. sztem írd be a gugliba, hogy magánnyomozás, és kidob egy rakás céget ami ezzel foglalkozik.
Nem a párom után és nem bizalom hiányból.
Beírtam már, csak sajna sehol nem beszélnek az árakról csak annyi van mindenhol, hogy személyesen...
nézd meg ezt a fórumot. itt azt írja az egyik emberke, hogy 1 hónapos megfigyelés fényképekkel plusz írásos jelentéssel 100 ezer ft felett volt. De valószínű tényleg sok mindentől függ ez a dolog. szerintem keress meg egy irodát és kérj árajánlatot.
Igen. Kell a magánbeszélgetés mivel sokmindentől függ, hogy mennyibe kerül.
MI is egy földtulajdonost kerestettünk meg ano 2-3 éve 48 000 ft-ba került ha jól emlékszem. De itt senki után nem kellett rohangásznia:D Csak pár infót lekérnie persze jó helyen meg jó ismerősöktől gondolom.
De állítólag ez a legolcsóbb. Ha magánszemély után kell az már zűrösebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!