Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 éves nőként mennyi esélyem van megtalálni az igazit?
Figyelt kérdés
Hiába vagyok mások által kedvesnek, szépnek tartott, még se kellek úgy igazán senkinek. Ha valakivel valamilyen "kapcsolatba" kerülök is, az se tart sokáig. Volt már úgy hogy én szakítottam, mert olyan bunkó volt az illető, volt olyan, mikor engem dobtak csúnyán. Általában átvertek, kihasználtak. Míg másoknak ennyi idősen már mindenük megvan: férj, gyerek. De velem még csak párkapcsolatot sem akarnak. Úgy tűnik eddig, hogy én örök magányra vagyok ítélve. Facebookon is csak azt látom, hogy mások házasodnak, gyereket szülnek. Nem tudom mit tehetnék, másokban is van hiba, de én olyan szerencsétlen vagyok.2019. jún. 29. 16:12
11/11 anonim válasza:
Én 30 éves hím vagyok és azt mondják rólam jól nézek ki, mégis a mosoly vagy 1-2 szó után elapad a kommunikáció. Biztos hogy velem van a baj, túl zárkózott vagyok és olyan nőre lenne szükségem, aki szó szerint "kinyit" és türelmes. Nálad is ilyen probléma lehet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!