Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Badoon hogy lehet megtalálni azt aki likeolt?
3
Annyit nem ér az egész xD
Ha ilyen kis pénzt sem teszel bele az ismerkedésbe, akkor inkább maradj egyedül.
Én nem keresgéltem, kifizettem azt a szrt és kész. Probléma megoldva.
N29
6
"inkább maradj egyedül"
Nem is mondasz hülyeséget:D
8
Felesleges előfizetni. Aki akar úgyis hobbra húz és ír. Akit nem érdekelsz, azt hiába "zaklatod" pénzért.
Így van kérdező. Az átlagos melós pasas ha előfizet vagy ha nem fizet elő akkor a kutyát sem fogja érdekelni. Előfizethetne a BMW-s válallkozó, cégvezető is de neki anélkül is lenne onnan egyből nője vagy esetlegesen pár nap múlva egy jól kinéző!
Erre van is egy képem egy bizonyos oldalról és mekkora igazság az a kép amit hamarosan megnézhettek. Minél magasabb a végzettséged és minél magasabb pozícióban dolgozol annál egyszerűbb az ismerkedés élőben is és társkereső oldalakon is!
Itt az oldal: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!