Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nagyon kövér férfinek ekkora igényei vannak akkor soha nem fogja megtalálni a társát ha nem akar lefogyni?
Nem kell lejjebb adnia, senki se akar olyannal lenni, akihez nem vonzódik, mert abból mi jó sülhet ki?
Az, hogy nem érzi át hogy ezért tenni is kell, az az ő hibája. Ha 38 év alatt ezt nem vette észre és neki így jó, akkor igazán nem lehet neki mit mondani. Vagy rájön magától, vagy nem. De relatíve kevesen kedenek el 40 éves korban diétázni és kondiba járni.
Pedig ha nem változtat, akkor egyedül marad, ennyi.
Az első válaszolóhoz meg mindenki nyomjon egy like-ot (zöldet), mert igaza van.
Hölgyeim/Uraim, én zöld gombot kértem/említettem, akkor ezt mire véljük? :D
Na viccet félretéve, igaz pedig, amit írnak a többiek, hát mire számít az ilyen ember? Mit akar? Dagadt, igénytelen férfiként, dögös-bögyös szuper szexi 20-25 éves csajt? Hát azok nem olyanok, mint a pizza meg a fánk. Abból nem esznek... :D
Én nem bántanám ennyire ezt az embert. Vannak elképzelései és kész.
Kicsit olyan, mintha a félmilliós fizummal budai villáról álmodnék. Ugyan kinek ártok ezzel? Amíg nem hisztériázom, nem követek el birtokháborítást, nem bántok senkit, addig hadd vágyjak arra, amire éppen akarok. Aztán vagy felébredek, hogy kb egy külvárosi panelra fogja futni vagy leélem az életemet albérletben a megfizethető árú budai ingatlanra várva...
5
Igen, ebben igazad van, DE (!) az ilyen emberekre (akiket említ a kérdező is) inkább az jellemzőbb, hogy a nőket irdatlan mocskos módon képesek szidni, degradálni stb. csak azért, mert nem sikeresek a nőknél, ezért a frusztráltságuk miatt bedühödnek, és szerintük jogtalan az, hogy visszautasítják őket.
Én nem a levegőbe beszélek, mert sajnos találkoztam már nem egy ilyen típusú férfival, és bizony érződött rajtuk, ráadásul kivétel nélkül olyan típusúak voltak, mint a kérdésben szereplő férfi.
6
Ez igaz, igen. És a példánál maradva, amint feljogosítva érzem magamat, hogy bántsak emebreket, a gazdagok ellen hergeljek vagy akár tettlegesen ártsak valakinek, rögtön nem egy ártalmatlan ábrándos hülye, hanem egy közveszélyes őrült leszek. És igen, tudom, sajnos sok ilyen van.
"Ugyan kinek ártok ezzel? Amíg nem hisztériázom, nem követek el birtokháborítást, nem bántok senkit, addig hadd vágyjak arra, amire éppen akarok."
Pont ez a baj hogy szidja őket és még bántja is.. emiatt van már egy felfüggesztetje mert úgy bántalmazott egy nőt...(ezzel nem büszkélkedem)
9
Most megerősítettél engem. (6-os vagyok)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!