Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy nagyon kövér férfinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nagyon kövér férfinek ekkora igényei vannak akkor soha nem fogja megtalálni a társát ha nem akar lefogyni?

Figyelt kérdés
Bátyám 38 éves és még nem volt barátnője folyamatosan keresi a társát főként tinderen. Tinderen szinten az összes nőt balra húzza, csak a legeslegszebbeket húzza jobbra, azt mondja hogy ő nem tudja lejjebb adni az igényeit. mikor mondom hogy fogyjon le azt mondja hogy egy férfinek nem kell lefogynia hanem fogadja el magát, body pozitivity
2024. jan. 13. 12:40
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
10. igen sajnos.....
2024. jan. 13. 14:01
 12/15 anonim ***** válasza:
Mi a francnak foglalkozol egy felnott ember zavart hulyesegeivel? Akkor sem kell, ha epp ez a tesod. Jobb dolgod nincs? A csaladod nem tudod megvalogatni, de barataid lehetnenek. Kit erdekel, hogy neki mi a velemenye? Teged se kene erdekeljen a zavaros hulyesege.
2024. jan. 13. 14:33
 13/15 anonim ***** válasza:
Nincs valami mentális zavara?
2024. jan. 13. 15:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha nem fogy le akkor a csinos nőket jobb ha elfelejti.
2024. jan. 13. 15:45
 15/15 anonim ***** válasza:
37 éves férfi vagyok. A bátyádhoz hasonlóan én is kövér. Kb 160 kilóról kezdtem el a fogyókúrát egy hónapja. Soha ismétlem soha nem lesz barátnője így. És nekem sem amíg nem fogyok le. Én sem jönnék össze saját magammal. Mert egyáltalán nem néz ki jól egy kövér ember. És nem is várom el a nőktől hogy így vonzónak találjanak. Ezt a bátyád is meg kéne hogy értse mert különben tényleg egyedül marad. Nagyon nagy hibája az embereknek hogy nincs önkritika... Pedig sokkal könnyebb lenne az életük vele ...
jan. 22. 04:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!