Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kell lányokkal ismerkedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
28 vagyok, de eddig nem nagyon ismerkedtem, mert a szüleim ellenezték, mert ők ilyen szektások. Tudnátok ebben segíteni, hogy mik az ismerkedési szokások, stb?

febr. 10. 23:47
 1/9 anonim ***** válasza:
27%
Ne haragudj de 28 év utàn mondani hogyan kell csajozni olyan mintha egy ovisnak mutatnád meg hogyan barátkozzon a játszótéren. Add önmagad. Bár szerintem a szociális dolgokkal nagyon le lehetsz maradva, de néhány könyv és baràtok sokat segíthet. Nincs sablon arra hogyan kell. Minden nő màs és a lényeg h passzoljatok
febr. 11. 02:52
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Ne görcsölj rá. Add önmagad és ne barátnő szerzés legyen a cél csak barátkozás. Hidd el jönni fog majd az a lány. De jobb ha te kezdeményezel és flörtölsz vele.
febr. 11. 06:17
 3/9 anonim ***** válasza:
26%
Szüleid nem szektàsok. Csak egy pocakos lúzer vagy és indokot keresel az elvesztegetett idő magyarázatára.
febr. 11. 07:05
 4/9 anonim ***** válasza:
69%
Kezdetben ismerkedj úgy, mintha barátkoznál, csak mellette bókolj, dícsérd ami tetszik rajta.
febr. 11. 07:34
 5/9 anonim ***** válasza:
53%
Nézzél ki jól. Ennyi a titka. Nagyon szívesen!
febr. 11. 08:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Te kimentél valaha az utcára? :D
febr. 11. 12:13
 7/9 A kérdező kommentje:
#6 Hát, sokszor nem. Magántanuló voltam. :)
febr. 11. 14:54
 8/9 anonim válasza:
Ne foglalkozz a bunkó emberekkel. Amit többen is írtak: a lényeg, hogy add önmagad és barátkozz. Tudom, hogy egyáltalán nem könnyű pláne hogy a lányok sokszor tudnak eléggé csúnyán visszautasítani, és ha nem vagy egy Adonisz akkor nincs önbizalmad, de próbáld magadat fejleszteni. És most nem csak a külsőségek a fontosak. Menj el olyan helyekre ahová eddig nem mentél. Például szoktak társasjáték estéket tartani vagy minden féle klubbok léteznek felnőtteknek. Vagy kezdj el sportolni, és ez nem csak a kondiból állhat ki. Inkább olyanokat válasz ahol nők is vannak, ne olyat mint pl. a vízilabda. Tudom, hogy sokan azt gondolják, hogy nem férfias, de szerintem nagyon vagány tud lenni, ha egy férfi tud táncolni. Esetleg megpróbálhatnál egy páros táncot megtanulni. Ott aztán lesznek bőséggel nők. Illetve próbáld a baráti köröd növelni. Szerezz sok barátot, akikkel lehet társasági életet élni, és hidd el egyre több emberrel fogsz találkozni, és remélhetőleg tudsz magadnak olyanokat megtartani, akik hosszú ideig melletted lesznek. Talán egy barátnőt is.
febr. 11. 15:36
 9/9 TENGEERPICI ***** válasza:
88%
Társaságban kell járni. Meg lehet mondani egy lánynak ha tettszik neked. A legtöbb lány el fog utasítani. Amelyik szóba áll veled legyél természetes. A legtöbb lány a legtöbb nő az alfahímmel szeret villogni. Még akkor is ha neki kell kitartani. Ne félj kulturáltan megmondani neki hogy mit akarsz tőle. A nő olyan mint a sövény ha nem tartod rendbe át megy a szomszédba. Mindig van alkalom köszönni főleg ha egyedül van. Ha érdekli a személyed úgy is megkeres még akkor is ha mások előtt elutasított. Csak szóltam. TENGERPICI 2025.02.11.
febr. 11. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!